Москов откри обновено спешно отделение в Добрич

  • 09 февруари 2015 14:28

  • 1964
  • 3
Москов откри обновено спешно отделение в Добрич
©

Министърът на здравеопазването д-р Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва откри пребазираното и обновено спешно отделение на многопрофилната болница за активно лечение в Добрич, съобщи БТА.

С ресурс от 160 000 лева от Министерството на здравеопазването, със средства от бюджета на болницата и от общини - акционери в лечебното заведение, спешното отделение вече разполага с модерно оборудване за реанимация, терминал за аспирации, шокова зала, зала за наблюдение на болни и други.

Годишно през спешното отделение преминават около 46 000 пациенти, от които 22 на сто се хоспитализират. С преместването на спешната база в основния болничен корпус се печели време в "първия златен час" при спасяването на пациенти, поясни изпълнителният директор на лечебното заведение д-р Класимир Николов.

Това, което е направено в спешното отделение на добричката болница, ще бъде надградено. По новата европейска програма "Региони в растеж" всички спешни отделения в страната ще бъдат оборудвани с нова апаратура и ще бъде изградена модерна инфраструктура, заяви министърът на здравеопазването. Москов добави, че болницата в Добрич ще получи финансова подкрепа от министерството и за ремонт на хирургичното отделение.

Министърът на здравеопазването увери лекарите и медицинските сестри, че ще получават достойно заплащане по квалификационна скала. Нека да бъдем лекари, а не хора, които попълват таблици, и да извървим пътя към собственото си очовечаване, апелира Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва към медиците.

Последвайте канала на

1964 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2015.02.10 | 12:09

3
Обновено с кръв и урина по пода и стените! Със чаршафи и лекарства от вкъщи и със гневни и нагли медици!

2015.02.10 | 00:17

2
на ЕРДОГАН и ДОГАН КОЙ ЦЕУВАШЕ РЪЦЕ.БУЗИ и им се КЛАНЯШЕ ДО ЗЕМЯТА=как КОЙ=БОЮ от ГАРБ=ГРАЖДАНИ за АНАДОЛСКО РАЗВИТИЕ на БЪЛГАРИЯ.КУЧЕНЦЕ срещу ПАГОНИ.КАФЕНЦЕ срещу ВЛАСТ.Историята ще запомни управлението на Герб и Тиквата с най голямата мизерия и гладът и самоубийства с продажната си политика която доведе България пред прагът на войната."БЛАГОДАРИМ" ти БАХУР БАХАР....ТАКА Е БОЙЧЕ ИДВА ВРЕМЕТО КОГАТО ХОРАТА СПИРАТ ДА ТЕ ХАРЕСВАТ И ТЕ НАМРАЗВАТ ЗА ТОВА ЧЕ ПРЕВЪРНА БЪЛГАРИЯ В КОНЦЛАГЕР ЗА БЪЛГАРИТЕ КОЙТО С ПОСЛЕДНИ СИЛИ УСПЯВАТ ДА ОЖИВЕЯТ ОТ ГЛАД И МИЗЕРИЯ.ГЕРБ подкрепиха декларацията на Костов заедно с ДПС ,която осъжда възродителния процес ,като етническо прочистване ,това предателство e в услуга на Турция ,а в последствие заваляха стотици дела срещу България , Бойко подари кученце на Доган за 50-тия му рожден ден и го нарече най-великия политик , ГЕРБ продължават да строят джамии ,въпреки че от глава на населението имаме повече джамии отколкото в Турция , ГЕРБ И ДПС гласуваха заедно десетки закони и 2 години отказваха предложението на АТАКА да се построи стена на границата с Турция , ако ви кажат че НЯМА коалиция БОСТАН , НЕ ИМ ВЯРВАЙТЕ !

2015.02.09 | 15:28

1
Москов ако имаш заслуги хвала, но не ти е работа да режеш лентички. Това определено се превърна в позорна дейност.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини