Шумен е домакин на национален форум по дентална медицина

  • 27 януари 2015 14:15

  • 1586
  • 0
Шумен е домакин на национален форум по дентална медицина
©

Вторият национален форум по дентална медицина "Мадарски конник" ще се проведе на 31 декември в Шумен, под егидата на Българския зъболекарски съюз (БЗС), който отбелязва своята 110-годишнина. Това съобщи на пресконференция председателят на Районната колегия на БЗС в Шумен д-р Елка Баева.

"Целта на форума е повишаване квалификацията на лекарите по дентална медицина и рекламиране на Шумен и областта", отбеляза Баева. Научната програма включва лекции в областта на денталната медицина и хирургия, детската дентална медицина, мениджмънта.

Ще се проведат и курсове за зъботехници, и дентално изложение с участието на 16 фирми от областта на денталната и общата медицина, които ще представят новости, съпътстващи работата на зъболекарите, уточни Баева.

Отчита се засилен интерес на стоматолози от страната за участие във форума. До момента участието си в него са потвърдили 180 участници, допълни Баева. В Районната колегия на БЗС в Шумен членуват 115 зъболекари, които имат и сключени договор с РЗОК, съобщи още Баева.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1586 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини