Мъжът, който падна от 2-ия етаж на къщата си, е починал

  • 26 август 2014 10:48

  • 2129
  • 0
Мъжът, който падна от 2-ия етаж на къщата си, е починал
©

35-годишният Йордан Димитров, който бе намерен в безпомощно състояние в двора на семейната къща в с. Загорци, община Средец, е починал около 5.30 ч. тази сутрин.

Йордан е издъхнал без да излезе от дълбоката кома, в която е бил докаран в МБАЛ-Бургас около 3.30 ч. в понеделник. Той е намерен от майка си, която е чула странен шум и е излязла да провери в двора какво се случва. Впоследствие полицията установи, че мъжът, вероятно пиян, е излязъл на недовършен балкон на втория етаж на къщата и по невнимание е полетял надолу. Прегледът показа, че е получил много сериозни травми на главата – счупен череп, мозъчен кръвоизлив и мозъчен оток, а по-късно разви и пневмоторакс. Екипи на МБАЛ-Бургас са извършили две спешни операции, но те не са успели да го спасят, информира 24 часа. Йордан е баща на две малки деца.

По-голям късмет е изкарал Иван Ганчев, въпреки че той падна от 3-ти етаж. 27-годишният Ганчев дойде в съзнание още в понеделник. Бил все още доста неадекватен. Разследващ екип го е посетил в болницата, очаква се да бъде разпитан и днес. По първаночалната информация на полицията е скочил от дома на приятелката си след свада.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2129 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини