Преместиха прегазената от влак Ралица в "Пирогов"

  • 18 февруари 2014 17:25

  • 2198
  • 1
Преместиха прегазената от влак Ралица в "Пирогов"
©

Прегазената от влак Ралица е транспортирана в "Пирогов", където й предстои важна операция, съобщиха от Многопрофилната болница за активно лечение във Враца, цитирани от "Конкурент".

25-годишната жена, която е от Роман, бе ударена от влак на гарата в Мездра преди около месец. Около 5 часа сутринта тя е паднала под влака Варна - София, в който пътувала, слизайки да изпуши една цигара. Жената бе в реанимацията на Врачанската болница и дълго време беше в тежко състояние. Първоначално тя преживя няколкочасова операция, в която левият й крак и един от пръстите на дясната й ръка бяха ампутирани. Тъй като има фрактури на черепа Ралица бе поставена в изкуствена кома. Тя има и фрактури на таза, ключица и прешлен, както и травма на белия дроб. Момичето бе събудено преди седмица и бе контактно. Тъй като се налага да й бъде направена сложна операция, тя е транспортирана в София.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2198 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Великия

2014.02.19 | 12:54

1
Веднага да се разреши пушенето в определен вагон във влака , в останалите и във спалните задължително да си остане забраната , ало там управляващите - действайте ...!

Добави коментар

Водещи новини