Акушери дариха Фандъкова с почетен плакет

  • 21 януари 2014 16:45

  • 1907
  • 0
Акушери дариха Фандъкова с почетен плакет
© Булфото

Кметът на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска бе удостоена с почетен плакет за принос към дейността на САГБАЛ "Св. София" по повод на Деня на родилната помощ, съобщават от лечебното заведение, предаде БТА.

Директорът на болницата доц. д-р Иван Костов е съобщил, че през изминалата година в болницата са проплакали 1444 момченца и 1420 момиченца. Сред тях има и 43 двойки близнаци. "Ниският процент на недоносените бебета доказва качеството на родилната помощ в нашата болница", е казал Костов. По думите му през 2013 г. недоносените бебета са били 164. Кметът на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска е поздравила ръководството на болница "Св. София" за положителните финансови резултати, както и за това, че са успели, въпреки разкриването на много частни клиники, да запазят втората позиция по брой на ражданията в страната, посочват от пресцентъра.

По-късно днес, на тържествена вечеря за екипа на "Св. София", ще бъдат връчени още девет плакета и шест грамоти на изявени лекари и медицински сестри, приятели и партньори на лечебното заведение, съобщават от пресцентъра на болницата.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1907 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини