33 свободни места за лекари в Разград

  • 08 ноември 2013 20:06

  • 2256
  • 0
33 свободни места за лекари в Разград
©

Близо половината свободни работни места, обявени от Бюро по труда-Разград, са за лекари. 33-те вакантни постове са в МБАЛ-Разград, те са за почти всички специалности, най-много – по 4 – са бройките за спешна медицина, анестезиология и хирургия.

Към днешна дата общо 75 са свободните работни места в общините Разград, Лозница и Цар Калоян, които са обслужвани от Бюро по труда-Разград. Търсят се 15 шивачки, 6 работници по монтаж на осветителни тела, 5 кредитни консултанти, 4 продавач-консултанти, по 3 – шлосери, работници в обувното производство и оператори на металорежещи машини, 2 касиери. Освен лекарските единственото свободно работно място за висшист е за 1 счетоводител.

Бюро по труда-Кубрат е обявило 7 свободни работни места, от тях 2 са без изискване за образование – за градинар и животновъд, 3 са за шивачи със средно образование по специалността и 3 години опит и 2 за готвачи със средно образование по специалността.

Третото Бюро по труда – в Исперих – е обявило само две работни места – за магазинер със средно образование и за общ работник.

Последвайте канала на

2256 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини