Детето на починалата родилка във Варна е на лекарства

  • 25 август 2013 18:03

  • 7602
  • 1
Детето на починалата родилка във Варна е на лекарства
©

Детето на Даниела Иванова, която почина във варненска болница при раждане на 18 май все още е на лекарства.

Това каза майката на покойната млада жена в предаването на Мартин Карбовски по ТВ 7. Според роднината лекарката е направила грешка, като е дала лекарство за ускоряване на раждането, въпреки че пациентката е имала проблеми с кръвното налягане.

Вдовецът разказа, че колега на обвиняемата лекарка го призовал да я съди. "Ако вие не го направите, аз ще го направя", е заявил медикът.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
7602 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.09.03 | 21:52

1
Ужас,трагедия!Виновните трябва да си понесът наказанието.В родилните отделения цари пълна анархия.Правят си с жените каквото си поискат.Нито те питат нещо,нито нищо.Аз като отидох да раждам и на мен ми сложиха лекарство за ускоряване на раждането.Не съм го искала и никой не ме е питал дали съм съгласна.Незнам какво ми сложиха(то никой не ти обяснява нищо),но имах чувството че умирам.Имах чувството,че сърцето ми ще се пръсне.Започна да не ми достига въздух.И накрая ме приспаха.Какво са правили с мен и детето ми само Бог знае.Нека Господ да ги съди. Това трябва да се спре.В родилните отделения се извършват престъпления.

Добави коментар

Водещи новини