20-годишно момиче бедства без лекар в Поморие

  • 11 август 2013 08:33

  • 4331
  • 2
20-годишно момиче бедства без лекар в Поморие
©

20-годишната Цвети Пелтешка бедства без лекар в Поморие, след като пострадала на плажа, където нещо влиза в окото й и го наранява. След като разбрала, че нито вода, нито капки помагат, тя отива заедно с майка си в болницата на града. След няколко обиколки по празните коридори се оказало, че нито един лекар не може да бъде намерен. Липсва и информация за това кога и къде може да бъде намерен човек с бяла престилка и медицинско образование, съобщава в. "Монитор".

На много от вратите на специалистите е записано работно време от 8,30 до 10,30 ч., а за беда на Цвети тя пострадала в 15 часа. Случайно преминаваща по коридорите жена й обяснила, че лекар за последно видяла в 13 часа, но той вече си бил тръгнал. Липсата на спешен кабинет и на информация накарали момичето да отиде в болницата в Бургас.

Там също нямало точна информация къде се намира и има ли изобщо очен лекар. След дълго щуране по коридорите туристката имала „късмет” в този момент в болницата да започнат да пристигат линейки, които карат пострадали от тежка катастрофа.

Покрай настъпилото раздвижване на персонала Цвети попада на офталмолог, която установява, че в окото й се е забило парченце от счупена мида. Лекарката била много мила и се погрижила добре за момичето, след часове наред пътуване и търсене на спешна лекарска помощ в Поморие и Бургас.

Последвайте канала на

Десислава Станева
4331 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Бай Вълчо от Павликени

2013.08.26 | 08:45

2
Която и партия да е на власт здравеопазването ще е на същия хал.Като си помисля че лекарският съюз и самите лекари си разпределят почти три милиарда лв ежегодно от здравни осигуровки му тегля една тежка автентична псувня.бАХ ТИ И ДЪРЖАВАТА.НИ РЕД НИ ЗАКОНИ НИ УПРАВНИЦИ

2013.08.13 | 17:12

1
tuka e bylgariq

Добави коментар

Водещи новини