Педиатър: Ваксините у нас са качествени

  • 15 май 2013 08:50

  • 1446
  • 2
Педиатър: Ваксините у нас са качествени
©

Голям проблем е неотложната и спешната помощ за децата. Родителите разкарват децата от едно място на друго, за да получат необходимата медицинска помощ. По-лошият проблем е, че майките си лекуват децата като четат по форумите и  се консултират по градинките. Те не трябва да се доверяват на хомеопатията, на баячки, врачки и т.н., а на лекарите. Това заяви д-р Захаринка Гочева в сутрешния блок на Нова телевизия по повод детското здраве.

Все повече майки отказват да ваксинират децата си. Много хора забравят, че от тетанус се умира. Единственият начин е ваксината. Работим с едни много добри ваксини. Да поясня всичките ни ваксини са убити, страничните им ефекти са сведени до минимум, но един родител трябва да избере по-малкото зло. Държавата закупува много качествени ваксини, заяви още педиатърката.

На въпрос дали трябва да се купува медикаменти през интернет лекарката заяви, че това е просто престъпление срещу здравето.

Последвайте канала на

1446 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2013.05.20 | 08:13

2
Ама ваксините съдържат куп други опасни и вредни химикали, освен полезната част. Това е големия проблем. Ваксините вече не са ваксини като от времето на Пастьор, а зарибявки за да стават децата КЛИЕНТИ на фармацевтиката.
Cel

2013.05.19 | 02:27

1
И бащите отказват също така. И колкото и да ме репресирате няма да ви дам детенцето си да му вкарвате отровната си каша наречена ваксина. Срамота е, че и Украйна вече ни задмина в това отношение. В началото на миналата година приеха закон, че децата на родителите отказали ваксинация могат да си посещават детска градина. В “европейска“ България продължават да ни репресират. И още нещо, айде стига с лозунгите, а? Ще ме прощавате, но смятам че последната дума какво е по-добре за детето ми е моя, а не на някакъв продавач на таблетки

Добави коментар

Водещи новини