Властите в китайския град Иу поставиха под карантина населението

  • 11 август 2022 06:44

  • 998
  • 5
Властите в китайския град Иу поставиха под карантина населението
© gettyimages
Слушай новината Слушай новината

Източният китайския град Иу ще бъде поставен от днес под тридневен локдаун за овладяване на избухнал наскоро епидемичен взрив на КОВИД-19, съобщиха местните власти, цитирани от агенциите.

Всичко по темата:
Омикрон - новият коронавирусен вариант 965

Жителите на райони на града, които се оценяват като такива с висока опасност от заразяване, трябва да си останат за три дни вкъщи, а излизането навън за тях е забранено. За останалите райони на града със средна и ниска степен на опасност забранено е само да се напуска съответният жилищен комплекс.

Биолози откриха разлики в имунните реакции на деца и възрастни към COVID-19

Иу е голям производствен център, който е важен за китайския износ. Населението му е 1,9 милиона души.

Властите в Шанхай съобщиха, че за последното денонощие в града не е отчетен нито един нов случай на заразяване на местна почва с вируса, предаде Ройтерс. През вчерашния ден броят им отново беше нулев.

За последното денонощие в Шанхай не е отчетен и нито е един смъртен случай от КОВИД-19, което означава, че и по този показател няма промяна спрямо вчера.

Калина Христова
998 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Умник Гюро

2022.08.11 | 14:39

5
Ето какво печелите, ако се отровите/ваксинирате: шанс да умрете веднага от тромбози и инфаркти; мутирали ДНК клетки, които започват да произвеждат шипов протеин; разбита имунна система и органи вследствие на действието на шиповия протеин; предаване на мутациите и уврежданията на бъдещите поколения чрез генетично унаследяване; бавна и мъчителна смърт от всякакви болести заради разбитата ви имунна система. Вие, Дами и Господа, де факто развивате СПИН без да ви го казват. Затова, ако огледате внимателно ваксинираните, ще забележите физически деформации по лицата им и непрекъснатото им боледуване от нещо. Отровите/ваксините в тялото им никога не спират да действат, докато не пукнат. Хайде сега, отивайте и се ваксинирайте, ако ви стиска.

2022.08.11 | 13:40

4
Идат трибуналите. Нормалните хора, трябва да сме сигурни, че такъв психопатски произвол и репресии няма да се повторят никога.

2022.08.11 | 07:54

1
Брей колко са загрижени властите дали ни тече носа последните 2 години и половина бре ...

2022.08.11 | 13:40

3
загрижени са да могат да те помпат с всякаква химия, когато поискат
Няма коронавирус и няма пандемия

2022.08.11 | 08:16

2
Хора в България целува куче, спя с куче, плават в морето с куче, деца и кучешки изпражнения! Има свинство и антисанитария! Цяла крайбрежна зона е тоалетна за домашни любимци и няма никакви мерки срещу свини и антисанитарии.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини