Ръст на заразените с коронавирус в Шуменска област

  • 09 февруари 2022 12:23

  • 217
  • 1
Ръст на заразените с коронавирус в Шуменска област
© Getty Images/Guliver
Слушай новината Слушай новината

Регистрираните вчера случаи на коронавирус в Шуменска област са 158, съобщиха от Регионалната здравна инспекция. Сред диагностицираните е 24-дневно бебе от село Гусла.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 33016

В Многопрофилната болница за активно лечение в Шумен за лечение са настанени 145 пациенти, в Детското отделение полагат грижи за 10 деца. В лечебното заведение има двама интубирани пациенти, а двама души са починали.

Едва 23-ма жители на областта са си поставили първа доза ваксина през вчерашния ден. Броят на поставените втори дози е 97, а бустерна са си сложили 81 души.

Зелени коридори за ваксинация и този уикенд в Шумен

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Константин Тодоров
217 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2022.02.09 | 16:57

1
Хахаха първа провинция в Канада призна че след масовото 90% ваксане натиска върху болниците вместо да намалее се е увеличил и то значително и от мерките няма ефект и почва цялостното им премахване за две седмици,първа стъпка махане на зелената глупост и пускане на всички деца на училище без никакви мерки,хахахаха!!!!!! Да наваксаха половината свят и съответно рекордите по зараза и смърт започнаха,естествено най много при най яко набодените,съответно и най яките мерки наложиха,сега има да ги лови не само макароня иде и фидето и мусаката ще дойде.

Добави коментар

Водещи новини