Вигенин: Звъннаха ми от РЗИ, няма да ме карантинират

  • 11 януари 2022 15:17

  • 2029
  • 0
Вигенин: Звъннаха ми от РЗИ, няма да ме карантинират
© Булфото (архив)
Слушай новината

От столичната РЗИ са се обадили официално на зам.-председателя на парламента Кристиан ВигенинКристиан ВигенинКристиан Вигенин е роден на 12 юни 1975 г. в гр. София. През 1993 г. завършва 91-ва Немска езикова гимназия, във връзка с участието му в КСНС при президента вчера.

След заседанието, продължило шест часа, стана ясно, че председателят на Народното събрание Никола Минчев е дал положителна проба за COVID-19. 

От РЗИ са информирали Вигенин, че няма да го поставят под карантина, тъй като е преболедувал COVID-19 в рамките на три месеца преди заседанието и не попада в обхвата на заповедта на здравния министър.

Председателят на НС, който беше на КСНС, е с COVID-19

Правилата важат за всички. Очевидно не отговарям на условието за карантиниране и продължавам да изпълнявам функциите си, разбира се със специално внимание, заяви зам.-председателят на парламента пред Би Ти Ви.

Той смята да се тества всеки ден през следващите дни, за да е сигурен, че няма да постави под риск себе си и своите близки.

Кристиан ВигенинКристиан ВигенинКристиан Вигенин е роден на 12 юни 1975 г. в гр. София. През 1993 г. завършва 91-ва Немска езикова гимназия, вече е направил един тест, който е отрицателен.

Владимир Василев
2029 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини