Кардиолог, живеещ в Южна Африка: Заразените с Омикрон рядко постъпват в болница

  • 04 декември 2021 08:53

  • 3429
  • 1
Кардиолог, живеещ в Южна Африка:  Заразените с Омикрон рядко постъпват в болница
©

„Заразените с варианта „Омикрон“ на COVID-19 рядко постъпват в болница. Общо взето всички го прекарват леко, с леки симптоми – кашлица, главоболие, евентуално запушен нос“. Това каза в ефира на бтв кардиологът доц. Владимир Григоров, който работи в Йоханесбург.

Всичко по темата:
Омикрон - новият коронавирусен вариант 580

По думите му случаите на заразени с новия вариант скачат рязко, особено през последните 24 часа – вече има регистрирани около 6000.

Д-р Фаучи с коментар за хапчето на Pfizer и ефекта му срещу Омикрон

В Република Южна Африка около 33% от населението е ваксинирано срещу коронавирус. Няма изискване за зелени сертификати за достъп до обществени места.

Според доц. Григоров ограниченията за пътуване от ЮРА са дискриминация, защото вариантът „Омикрон“ вероятно циркулира вече и в други държави.

„Сега излизат данни, че много от страните, в които го е имало, не са правили генетична секвенция и те просто не са го намерили. Тук вирусологията е изключително добре развита заради СПИН и поради това генетиката е добре развита“, уточни медикът.

Всичко по темата:
Омикрон - новият коронавирусен вариант 580
Калина Христова
3429 1

Свързани новини

Свързани видеа

Коментари 1

Добави коментар
Умник Гюро

2021.12.04 | 19:46

1
Целта на глобалистите-сатанисти не е унищожаване на някакъв грипен вирус. Напротив, тяхната цел е унищожаването на човечеството чрез инжектиране на отровите-ваксини. Гените на хората се израждат, жизнените органи престават да работят и белите кръвни тела са унищожени от шипния протеин, самовъзпроизвеждащ се от ваксините. Единственият изход за българския народ е да възстане, да избеси националните предатели-сатанисти по стълбовете и да запази нациналния суверинитет на България... Тогава корона-вирусите ще изчезнат изведнъж.

Добави коментар

Водещи новини