Случаи на варианта Омикрон са засечени в Шотландия

  • 29 ноември 2021 12:20

  • 768
  • 2
Случаи на варианта Омикрон са засечени в Шотландия
© Getty images

На фона на нови 6 случая със заразяване с новия вариант на Covid-19 Омикрон в Шотландия, в Лондон за извънредна среща днес се събират министрите на здравеопзването на страните от Г-7, предаде БНР.

Всичко по темата:
Омикрон - новият коронавирусен вариант 517

След трите потвърдени случая с Омикрон в Англия през уикенда, тази сутрин гръмна новината, че има шестима заразени и в Шотландия. Първият министър на Шотландия Никола Стърджън се очаква всеки момент да даде извънреден брифинг. Очаква се тя да призове за по-голяма бдителност в момент, когато случаите с Омикрон на Острова и в съседни държави се увеличават, а студеното време, което принуждава да се остава по-дълго време вкъщи, в комбинация от друга страна с празничното събиране на повече хора, създава предпоставки за разпространението на вируса. Великобритания, която в момента е председател на Г-7, свика спешна среща на здравните министри на Канада, Франция, Германия, Италия, Япония, Великобритания и Съединените щати за набелязване на мерки в борбата с новите варианти. Ето какво заяви бившият британски премиер Гордън Браун преди срещата:

„Скоро ще получим повече информация колко смъртоносен е този вирус и доколко е податлив на ваксините, които имаме. Но мисля, че е правилно да кажем, че всеки трябва да се ваксинира, където това е възможно и всеки да се тества, където има риск. Това е така в нашата страна, но важи и за останалата част от света и особено в Африка. Така че когато министрите от Г-7 се срещнат, те трябва да излязат с координиран план месец за месец за изпращане на ваксини за Африка и да помогнат с доставки на оборудване за тестване“.

Британският заместник-министър на здравеопазването Едуард Аргар заяви тази сутрин за Скай нюз, че очаква случаите с Омикрон да се увеличават и докато ще бъде необходимо време да се разбере напълно новия вариант е добре сега да бъдат взети разумни предохранителни мерки.

Първи вероятен случай на Омикрон в Швейцария

От утре носенето на маски става отново задължително в магазините, обществения транспорт, фризьорските салони и банките. Препоръчително е носене на маски и в средните училища. Всички пристигащи от чужбина ще си правят PCR тест.

Всичко по темата:
Омикрон - новият коронавирусен вариант 517
Теодора Александрова
768 2

Свързани новини

Свързани видеа

Коментари 2

Добави коментар
Умник Гюро

2021.11.29 | 14:43

2
Войната на статанистите-глобалисти навлиза в следващ етап. Сега с поредица от нови вирусни атаки контролът и затягането ще се засилват методично. Целта е психиката на населението да бъде съкрушена и хората да свикнат да бъдат послушни и да изпълняват заповеди без въпроси. Точно затова сатанистите не ги е грижа за ваксинираните вече хора, които пълнят болниците в момента и чиято имунна система е разбита. Целта на сатанистите е да ваксинират не-ваксинираните, защото те са непокорните, самостоятелно мислещите и опасните за новия световен ред.
Петко

2021.11.29 | 13:23

1
ДА ОЦЕЛЯВАТЕ: Витамин С на прах, разтворен във вода: по 500 мг сутрин и вечер + цинк(непечено тиквено семе със зелените ципи), Витамин Д(рибено масло) + калций(извара), Mултивитамини, Mагнезий, Cелен(чесън, бразилски ядки); Aспирин по 250мг сутрин и вечер – за тези с разширени вени и сърдечни проблеми. При заболяване дозите се увеличават !!! Ваксини, непроверени поне 10 години в практиката и без гаранция от фирмите производители са капан ! БРАНЕТЕ СВОБОДАТА СИ НА СЕЛО с кози, кокошки, чист въздух и вода !!! Vitamin C Is Being Used As A COVID-19 Treatment In New York Hospitals and Zhongnan Hospital in Wuhan, China

Добави коментар

Водещи новини