Стойчо Кацаров: Мерките работят! Не е нужен локдаун

  • 05 ноември 2021 08:47

  • 4457
  • 67
© Bulphoto/архив

Настоящите мерки срещу разпространението на коронавируса работят и не се налага локдаун, заяви  служебният министър на здравеопазването  Стойчо КацаровСтойчо КацаровД-р Стойчо Кацаров е роден през 1964 година в гр. Дупница. Завършва медицина през 1990 година. Има в „Тази сутрин“ по бТВ

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 32999

„Спря нарастването на случаите на новозаразени с коронавирус. Мерките работят. Причината е, че хората ги приеха и сами ги спазват, а не толкова на контрол, упражняван от властите“, каза Кацаров.

Въпреки това остава рискът за здравната система, защото „хората, които влизат в болница сега,  са хората, които са се заразили миналата и по-миналата седмица“,  отбеляза министърът.

4662 новозаразени с коронавирус у нас за последното денонощие

„Заплахата е да не можем да приемем всички болни в болници и да ги лекуваме. Това е най-лошото нещо, което може да ни се случи. Ако не продължим да се придържаме към тези противоепидемични мерки, ако не продължим да се ваксинираме масово, нищо добро не ни чака“, прогнозира Кацаров.

Протестите срещу зеления сертификат са организирани от партии за печелене на гласове, смята Кацаров.

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Десислава Станева
4457 67

Свързани новини

Коментари 67

Добави коментар
ஜ۩☺۩ஜВанина Колеваஜ۩☺۩ஜ

2021.11.05 | 15:38

67
.¸¸¸.††††††.¸¸¸.Боко-българоубиецо гнусен, ГАД-САТАНИНСКО-БОЛШЕВИШКА, камбаната отдавна бие за теб и българоубийците от милиционерското котило на АБПФК, ДС, ЦК на БКП и ЦК на ДКМС – У-БИЙ-ЦИ, У-БИЙ-ЦИ, У-БИЙ-ЦИ, УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ! ТРИЖДИ АНАТЕМА! .¸¸¸.Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸
Гюлчeн до Таню Войвода

2021.11.05 | 15:37

66
Факт! Цъфтан-Крадеца е целия в лайна от главата до петите. Понеже е бавно развиващ той няма чувство за срам. Тези които влизат в неговата партия са се наточили да крадат с гъза си. Циганина Цецо Наглецо е захлебил по три направления и за Ролекс, и за апартаменти. 1.От фондация Ханс Зайдел. 2.От обществените поръчки дадени на конвеир на Петър Христов от Горна Оряховица. 3.От кръсникът си строителен предприемач печелил и строителни петна и санирания! Цецо-Крадеца и Боко-българоубиеца са инструмента на световното жидо-хазарско задкулисие, за унищожението на българският народ. Жидовете искат територията България, но без народа. Жалко, че санираните БГ-дебили немогат да го проумеят, и ще умрат по домовете си набодени с вакси-отровите!
†Таню Войвода от Кирчан Баир ☞Вoйн на Светлината☜

2021.11.05 | 15:36

65
Циганите Боко, Доган и Цветан са остриетата на Сатаната в концлагер-БГ, пратени да унищожат българският народ! Циганина Цветан Цветанов-Крадеца ПЕРЕ РУСКИ пари, стотици милиони на про-путинската банка „Тройка Диалог“ част от „Сбербанк“-Россия, през общата си фирма С. Л. Е Груп с бизнес партньора си Рамадан Аталай, 2рия в ДПС, чрез строителство на имоти и къщи в Сарафово и Несебър. Мошениците Асен и Киро също са гнусни цигани!
☠Мордор унищожителя на сводници☠

2021.11.05 | 15:35

64
На всеки сводник, капсул-детонатор в гъзъ, на всяка сводница, тротилова шашка в минджътъ!!!☞Кaзaх.☜
Юлиaнa

2021.11.05 | 15:34

63
KУPВИTE са в ДAНC!
Гюлчeн

2021.11.05 | 15:33

62
Нaй-дoлните твaри нa тoзи cвят сa ДOНOCНИЦИTЕ и ДOНOCНИЧKИTЕ!
Бай Петър надзирателя от Затвора в Панкрац

2021.11.05 | 15:32

61
♠♠♠♠По закона за администрацията чл.14, ал. 4, престъпникът-канибал-българоубиец Бойко Методиев Борисов, не е имал право да бъде министър-председател, защото, както всички знаем е бил осъждан и е лежал в чешки затвор. Бил е осъден на десет години лишаване от свобода, заради участието му в ОПГ за кражба на коли, трафик на наркотици и трафик на женска плът. ♠♠♠♠Борисов излежава осем месеца в затвора в Панкрац, след което СИК плаща огромна сума на адвоката Петер Дошек за да измъкне Борисов от чешкият затвор. ♠♠♠♠Така вероятно кешово мотивиран, чешкият съд се съгласява да изпрати Борисов в България, където да доизлежи присъдата си. ♠♠♠♠Естествено в България случая моментално се потулва от държавата-мафия, а Борисов вместо в затвора, започва да гради кариера във властта. ♠♠♠♠Поради тази причина престъпника Бойко Методиев Борисов е нямал право нито да бъде кмет, нито да придобие високия военен чин генерал, даден му от татарския циганин, мафиоза-феодал, Ахмет Доган, нито да бъде министър-председател на България. ♠♠♠♠Очевадно е, че за световното жидо-хазарско закулисие, което назначава управниците на България, законите нямат значение. За тях е важно управниците да играят по тяхната свирка, да осигуряват безпрепятствения трафик на наркотиците през България, да осигуряват секс-робини и донори за господарите си, да редуцират българският народ с всякакви методи и политики, и да изпълняват техните заповеди безприкословно. ♠♠♠♠Затова с никакви избори 77 годишното милиционерско статукво неможе да бъде променено. ♠♠♠♠Болшевишко-милиционерска диктатура се сваля единствено и само с оръжие в ръка! Всичко друго е ташак!
†Таню Войвода от Кирчан Баир ☞Вoйн на Светлината☜

2021.11.05 | 15:31

60
Чета тука и ви се чудя на акъла. Боко-Канибала и Румен-Сатаниста, Циганина-Костов, Волен-Долен, Домуз-Каракачан и Доган-Сопола са от един ковид-цирк с общ началник - сенчестото световно жидо-хазарско задкулисие! Те въведоха официално КОВИД-БОЛШЕВИЗМА под заповед от сатаниститие-глобалисти. Разбира се, че имате МИЛИЦИОНЕРСКА-ДИКТАТУРА. Имате мракобесен апартейд. Имате директна атака срещу живота на 6 милиона българи! БКП-1=БСП и БКП-2=ГЕРБ управляват заедно, като переодически си сменат ролите в цирка, едните го играят управляващи, а другите уж са опозиция и после обратното. Опозиция НЯМА! Всичи сегашни политици са изедници от котилото на АБПФК, БКП и ДС, които държат власта чрез диктатура, маскирана като демокрация. И в този момент разни наивници ще свалят ХУНТАТА на Борисов-Радев с избори! Вие добре ли сте бе! БОЛШЕВИЗЪМ С ИЗБОРИ НЕ СЕ СВАЛЯ ! Болшевишка диктатура се сваля единствено и само с оръжие в ръка, НЕ С ТОЯГИ, а с ОРЪЖИЕ В РЪКА! Чистка му е майката, от селския кмет до министрите и президента - ЧИСТКА, всичко друго е ташак! Самият факт че пълните форумите с празни приказки показва, че 90 процента сте дебили, и не разбирате какво се случва. Жалко за вас.

2021.11.05 | 13:14

59
Планът на Кацаров беше да се заразим всички, да умрат 5-10% и да придобием колективен („стаден” ни приляга май повече) имунитет

2021.11.05 | 13:01

58
Четем новината: Зеленият сертификат е инсталиран, всички са съгласни и приемат да се подчиняват. Той ни дава свобода, на кой дава свобода, не се уточнява.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини