Още 25 души спечелиха смарт часовник от играта за ваксинация

  • 15 октомври 2021 13:24

  • 299
  • 2
Още 25 души спечелиха смарт часовник от играта за ваксинация
© МЗ

Днес, 15 октомври, в ефира на БНТ бяха изтеглени още 25 печеливши от поощрителната игра на МЗ за ваксинирани. Спечелилите смарт часовник във втория жребий са: Т. ВАСИЛЕВ, Г. АНДРЕЕВА-СОТИРОВА, Д. АРУТЮНЯН, П. ДАНОВ, Р. ТОДОРОВА, В. ТЕНЕВ, Н. РУСКОВА, Н. ПАЗАЧЕВА, А. ХРИСТОВ, Б. ЗОГРАФОВА, Т. ДАНАДЖИЕВ, А. РОЙДЕВА, М. ДИМИТРОВА, А. ИВАНОВА, С. САБРИЕВ, И. ПЪРЧЕВ, Н. ХРИСТОВ, М. ПАНАЙОТОВ, Н. ДРАГОМАНСКА, Р. ИВАНОВА, Е. ГЕНАДИЕВ, Ц. МАВРОДИЕВА, А. ОКОВСКИ, И. НЕДЕЛЧЕВ, С. КАЛЧЕВ.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 32973

Печелившите ще получат потвърждение, че са изтеглени в жребия чрез e-mail  и/или чрез обаждане по телефона в деня на провеждане на жребия. Печелившият трябва да отговори най-късно до 2 дни с потвърждение за получаване на наградата на имейл: ncpha_igracovid19_mz@ncpha.government.bg. Ако печелившият не отговори до 2 дни, той губи правото си за получаване на награда. В този случай организаторът ще определи друг печеливш чрез жребий на случаен принцип, посредством специално разработен за нуждите на играта софтуер.

Доц. Кунчев предлага нови COVID мерки

Всеки, спечелил награда в играта, има възможност да я получи лично, в 14-дневен срок от потвърждението, че желае да получи наградата. При получаване на награда, в случай че печелившият не е навършил 18-годишна възраст или е ограничено запретен, задължително се представя писмена декларация от законния представител, с която се удостоверява, че родителят/попечителят е съгласен наградата да бъде получена.

Следващият жребий ще се проведе в петък, 22 октомври, отново в ефира на БНТ.

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Борислава Бибиновска
299 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Честито

2021.10.16 | 11:42

2
на печелившите!
анонимен

2021.10.15 | 15:11

1
Идиоти, с часовници да съблазнявяате хората.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини