Три случая на COVID-19 в дом за възрастни хора в Благоевград

  • 30 септември 2021 17:32

  • 397
  • 3
Три случая на COVID-19 в дом за възрастни хора в Благоевград
© Pixabay

Три случая на COVID-19 са установени в Дом за стари хора "Света Петка" в Благоевград, съобщиха от Регионалната здравна инспекция /РЗИ/ в Благоевград.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 33003

Един от потребителите е хоспитализиран в Многопрофилната болница за активно лечение в Благоевград, а другите двама са открити като вирусоносители от РЗИ след направени бързи антигенни тестове на контактните лица. От здравната инспекция в Благоевград посочват, че положителните лица не са ваксинирани срещу COVID-19.

След установяване на случаите е връчено предписание на управителя на дома за стари хора за спазване на противоепидемичните мерки, наблюдение на контактните лица и незабавна консултация с обслужващия общопрактикуващ лекар на потребителите при нужда. От РЗИ съобщават още, че временно е преустановен приемът на нови потребители в дома и е извършена основна дезинфекция на всички помещения.

България прескочи границата от половин милион заразени с COVID. Момиче на 19 г. сред починалите

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Константин Тодоров
397 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Ваййй

2021.10.01 | 08:03

3
Е как не са ваксинирани? Нали ни проглушихте ушите пролетес да ни обяснявате как всички възсрастни по домовете били на игла
Умник Гюро

2021.10.01 | 01:28

2
Спайк протеинът и графен оксидът във ваксините-отрови израждат човешките клетки. Кръвта се сгъстява в резултат на образуваната кристална-предавателна мрежа, която постепено нараства и блокира нормалното функциониране на човешките органи. В резултат хората измират и падат като круши от инфаркти, тромбози, инсулти, коагулози, вода в дробовете и т. н... Това искат да ви инжектират сатанистите.
ХХХ

2021.09.30 | 18:50

1
ЗА ДА СТЕ СИГУРНИ ЧЕ НЯКОИ ОТ ВАШИТЕ ПРА ДЕДИ НЕ Е ГРЪК ИЛИ ТУРЧИН СИ НАПРАВЕТЕ ТЕСТ ЗА ПРОИЗХОД ВЪВ НЯКОЯ ОТ ЛАБОРАТОРИИТЕ ВЪВ КОИТО СЕ ПРАВЯТ ТАКИВА ТЕСТОВЕ ЗАЩОТО ВСИЧКИ ЗНАЕМ ЧЕ БЪЛГАРКИТЕ КОГАТО СА РАЖДАЛИ ДЕЦА ОТ ГЪРЦИ И ТУРЦИ СА КРИЕЛИ ЧЕ СА ОТ ТУРЦИ И ГЪРЦИ ОТ СТРАХ ДА НЕ БЪДАТ УБИТИ И ДЕЦАТА И ТЕ САМИТЕ ТАКА СА ПРАВИЛИ ПРЕЗ СРЕДНОВЕКОВИЕТО А СА РОДЕНИ МНОГО ТАКИВА ДЕЦА

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини