Членове на КНСБ и Съюза на учителите с личен пример за ваксинация

  • 13 септември 2021 16:50

  • 256
  • 0
Членове на КНСБ и Съюза на учителите с личен пример за ваксинация
© Конфедерация на независимите синдикати в България

Регионалният съвет на КНСБ в Бургас и Синдикатът на българските учители (СБУ) в града дадоха личен пример за ваксиниране срещу ковид. Областният координатор на конфедерацията Мая Сариева и Таня Новакова от СБУ заедно със своите колеги и семейства организираха ваксиниране на работното място. Това съобщиха от КНСБ в свой пост във фейсбук. 

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 26686

От организацията се похвалиха, че техни членове са откликнали на призива за ваксинация, която ще гарантира по-безопасна работа и защита. 

Един починал с COVID-19 в Габровско през уикенда

"С този акт искаме да дадем пример на всички наши членове, а и не само на тях, че единственото решение за справяне с кризата е масовата ваксинация", каза областният координатор Мая Сариева.

"Научните факти и медицинските специалисти са категорични, че ваксините предпазват, могат да предотвратят тежко протичане на заболяването и да намалят броя на хората, приети в болница с усложнения. Ваксинирането е доброволен акт и трябва да остане такъв. От нашата обща отговорност зависи дали ще спрем четвъртата ковид вълна", посочват още от КНСБ.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 26686

Повече за Коронавирус

corona
Борислава Бибиновска
256 0

Свързани новини

Свързани видеа

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини