Русия с рекордна смъртност от COVID-19 второ поредно денонощие

  • 30 юни 2021 12:37

  • 489
  • 1
Русия с рекордна смъртност от COVID-19 второ поредно денонощие
© Getty Images/Guliver

Русия отчете рекорден брой смъртни случаи, причинени от COVID-19, второ поредно денонощие, предаде Франс прес.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 27536

Агенцията отбелязва, че това се случва в момент, в който страната е връхлетяна от варианта Делта на новия коронавирус, причинил трета епидемична вълна, на фона на буксуващата ваксинационна кампания.

Пик на COVID-19 в Москва

Правителството съобщава, че през последните 24 часа COVID-19 е взел 669 жертви в Русия, което надхвърля досегашния рекорд от 652-ма починали, отчетен едва през предходното денонощие. Третата епидемична вълна в Русия се очаква днес да е основна тема на годишната "пряка линия" с президента Владимир Путин, излъчвана от телевизиите и чрез интернет.

Общият брой на починалите от инфекцията в страната досега е 135 214, като условната смъртност е 2,45 на сто, сочат данни на оперативния щаб за борба с COVID-19, цитирани от ТАСС.

Рекорден брой починали от COVID-19 за последното денонощие в Москва

През изтеклото денонощие във федерацията са установени 21 042 потвърдени нови случая на коронавирус. Заразените досега са общо 5 514 599, активните случаи в момента - 378 992.

От вчера в Русия са оздравели 16 356 инфектирани - най-големият брой за денонощие от 20 февруари. От началото на пандемията оздравелите в страната са общо 5 000 393, допълва БТА.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 27536

Повече за Коронавирус

corona
Весела Найденова
489 1

Свързани новини

Свързани видеа

Коментари 1

Добави коментар
СЕРЕГЕЙ СЕСЕСЕРЕ

2021.06.30 | 13:58

1
ОМОНИСТА НЕ КРАДЕ,А ВЗЕМА,КАКВОТО РЕШИ.ХОМОНИСТА НЕ ЛЪЖЕ,А ПРОСТО ТАКА СИ ДИША...ВСИЧКИ ХОМОНИСТИ В ЗАДУНАЙКАТА СА НАЙ-УСЪРДНИ КРЕМЪЛСКИ АНАЛЛИЗАТОРИ...ВСЕ ТАКАААА ДО КРАЯ НА МОСКВАААА...изкаме ние да си ги раздавамееее!!!...ВЕК И ПОЛОВИНА ВЕЧЕ ВИНАГИ ГЛАСУВАНЕТО Е В ПРЕЗРЯНАТА ЗАДУНАЙСКАЯ ГУБЕРНИЯ,А ИЗБОРИТЕ ВИНАГИ СА НЕОТМЕННО В КРЕМЪЛ... НЕКА ПРОБНОТО МАШИННО ГЛАСУВАНЕ НА ЧЕРНОГЛАВА ПЛЕВЕНСКА ЗАПОЧНЕ СЕГА...БЕЕЕ...БЕЕЕЕЕ...БЕЕЕЕЕЕЙ... ВСЕ ТАКААААА ДО КРАЯ НА МОСКВАААА...ПОЖИЗНЕНИЯТ ВОЖД НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО В СПЕШЕН ПОРЯДЪК СЪС САМАЛЬОТИ ИЗПРАЩА 838 000 ДОБРЕ ЗАРАЗЕНИ,ЩАТЕЛНО ПРОВЕРЕНИ КРЕМЪЛСКИ ЛЮДОЕДИ НОСИТЕЛИ НА ПЕЩЕРНОКОМУНИСТИЧЕСКИЯ КРЕМЪЛСКИ КОМУНОВИРУС 19.БЛАГОДАРИМ ТИ ПАРТИО ЛЮБИМА,ЧЕ НИ ОСТАВИ ТОЛКОЗ ВРЕМЕ ЖИВИ ДА ТИ РОБУВАМЕ...... НО ПОНЕ СА СЕ ОТТЪРВАЛИ ОТ КРЕМЪЛСКИТЕ АНАЛЛИЗАТОРИ НА ПРЕЦЕДЕНТА МАЛО УМЕН РАДЕВ...ВАШАТА МАЙКА-СТОЛЕТНАТА КРЕМЪЛСКА ПАЧАВРА,КАК ВИ Е СЪТВОРИЛА НАЙ ОТЗАД ТАКИВА ГНУСНИ И НАГЛИ!?...МАЛО УМЕН РАДЕВ ДА ГИ НАУЧИ ПЪРВО НА РУСКИ,ЗАЩОТО ПОЖИЗНЕНИЯ ВОЖД НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО МОЖЕ ДА ГИ ЛИКВИДИРА СЛЕД НЯКОЕ ОСВОНУЖДЕНИЕ...КАЖЕТЕ Ѝ СЪЩО,ЧЕ РАБОТИМ БЕЗ ПАРИ ТЫ КАТО ПОЖИЗНЕНИЯТ ВОЖД НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО НЕ ПЛАТИМ ЛИ ВО ВРЕМЯ КРЕМЪЛСКИЯ РЕКЕТ НЕМЕДЛЕННО ОПРАЗВА БАНКАЕДНО Е ДА СИ ИКОНОМИСТ,А СЪВСЕМ ОСРАНО Е ДА СИ ИКОМУНИСТ...КРЕМЪЛСКИ ЕКСКРЕМЕНТИ ИЛИ КАКТО ВИ ЗОВЪТ ИЗ НАУЧНИТЕ СРЕДИ В МОЕТО СЕЛО-КРЕМЪЛСКИ ЛАЙНОШАК...ПОЖИЗНЕНИЯТ ВОЖД НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО В СПЕШЕН ПОРЯДЪК СЪС САМАЛЬОТИ ИЗПРАЩА 838 000 ДОБРЕ ЗАРАЗЕНИ,ЩАТЕЛНО ПРОВЕРЕНИ КРЕМЪЛСКИ ЛЮДОЕДИ НОСИТЕЛИ НА ПЕЩЕРНОКОМУНИСТИЧЕСКИЯ КРЕМЪЛСКИ КОМУНОВИРУС 19.БЛАГОДАРИМ ТИ ПАРТИО ЛЮБИМА,ЧЕ НИ ОСТАВИ ТОЛКОЗ ВРЕМЕ ЖИВИ ДА ТИ РОБУВАМЕ...... НО ПОНЕ СА СЕ ОТТЪРВАЛИ ОТ КРЕМЪЛСКИТЕ АНАЛЛИЗАТОРИ НА ПРЕЦЕДЕНТА МАЛО УМЕН РАДЕВ...ВАШАТА МАЙКА-СТОЛЕТНАТА КРЕМЪЛСКА ПАЧАВРА,КАК ВИ Е СЪТВОРИЛА НАЙ ОТЗАД ТАКИВА ГНУСНИ И НАГЛИ!?...МАЛО УМЕН РАДЕВ ДА ГИ НАУЧИ ПЪРВО НА РУСКИ,ЗАЩОТО ПОЖИЗНЕНИЯ ВОЖД НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО МОЖЕ ДА ГИ ЛИКВИДИРА СЛЕД НЯКОЕ ОСВОНУЖДЕНИЕ...КАЖЕТЕ Ѝ СЪЩО,ЧЕ РАБОТИМ БЕЗ ПАРИ ТЫ КАТО ПОЖИЗНЕНИЯТ ВОЖД НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО НЕ ПЛАТИМ ЛИ ВО ВРЕМЯ КРЕМЪЛСКИЯ РЕКЕТ НЕМЕДЛЕННО ОПРАЗВА БАНКА

Добави коментар

Водещи новини