Разкриват още COVID легла в Стара Загора

  • 11 март 2021 12:17

  • 258
  • 2
Разкриват още COVID легла в Стара Загора
©

Нови 25 легла за лечение на коронавирус ще бъдат разкрити днес в Университетската болница в Стара Загора, съобщи директорът на лечебното заведение проф. Йовчо Йовчев. Към този момент 80 от общо предвидените до вчера 82 covid легла са заети. През утрешния ден чрез преструктуриране на още едно от звената ще бъдат разкрити още 25 места.

Общият брой на функционалните легла за лечение на коронавирус на територията на университската болница до края на  седмицата ще бъде 132. Плановият прием в областта не е преустановен, свижданията не са разрешени. 107 са новите случаи на коронавирус в област Стара Загора за последното денонощие. До вчерашния ден в университетската болница са изписани девет пациенти, починалите са трима, съобщи още професор Йовчев.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 26591

У нас има смъртен случай след ваксиниране, но няма доказателства, че е от ваксина

"В предните дни честотата на изписаните, тоест на оздравелите спрямо починалите беше по голяма".

В болницата има ваксинационен кабинет. От днес желаещите да се ваксинират трябва да се запишат в единната информационна система. За днешния ден записаните са 50 души."За утре също има записани 50 човека. Ако бъде осигурен необходимият набор количество ваксини от РЗИ, утре също имаме готовността да ваксинираме следващите 50 човека".

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 26591

Повече за Коронавирус

corona
Novini.bg
258 2

Свързани новини

Свързани видеа

Коментари 2

Добави коментар
Charlenea20

2021.04.10 | 03:56

2
­­В­­и­­­ж­­­т­­е­­­ ­­м­­­о­­­я­­­т­­­а­­ ­­­т­­­и­­й­н­ ­­п­у­­­т­к­­­а­­ ­­-­­­ ­­­W­­­W­­W­­­.­­­B­­­G­1­­­7­­.­­C­­­L­­U­B­
НЕ СЪМ ПЛАТЕН САМО БЪЛГАРСКО ЛЯТО

2021.03.11 | 12:41

1
ПАРТИЯТА НА ВАСИЛ БОЖКОВ Е ЕДИНСТВЕНАТА КОЯТО НЕ Е СЪСТАВЕНА ОТ ХОРА УЧАСТВАЛИ ВЪВ УПРАВЛЕНИЕТО НА СТРАНАТА И Е ОТ МЛАДИ И СПОСОБНИ СПЕЦИАЛИСТИ И Е ЕДИНСТВЕНАТА КОЯТО ПРЕДЛАГА РЕАЛНА ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ НЕЩО КОЕТО НЕ Е ПРАВЕНО ДО СЕГА ВЪВ БЪЛГАРИЯ АКО С.ТРИФОНОВ УПРАВЛЯВА ЩЕ Е КАТО Б.БОРИСОВ САМ ЩЕ ВЗИМА ВСИЧКИ РЕШЕНИЯ САМО БЪЛГАРСКО ЛЯТО (БНО) №14 ЩЕ ПИТА ГРАЖДАНИТЕ ЗА ВАЖНИТЕ НЕЩА КОИТО ГИ ЗАСЯГАТ

Добави коментар

Водещи новини