В област Ловеч се увеличава броят на заразените с коронавирус учители

06 март 2021 15:23

В област Ловеч се увеличава броят на заразените с коронавирус учители
© Pixabay (архив)
866 2

В област Ловеч продължава да расте броят на заразените с коронавирус учители. За последното денонощие с положителни проби са още четирима преподаватели, съобщават от Регионалната здравна инспекция /РЗИ/ в Ловеч.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 22710

Сред новодиагностицираните са трима учители от Тетевен и един преподавател в Техническия колеж в Ловеч. В учебните заведения не се налага предприемане на мерки поради липса на епидемиологични критерии при епидемиологичните проучвания.

Санитар от старчески дом и учител са сред новите COVID случаи в Ловешко

Установени са и нови два случая на заразени в Дома за стари хора в село Сливек. При масовото изследване там, след първите два случая, регистрирани вчера, с положителни проби за COVID-19 са още един човек от персонала и един от потребителите на услугата, който е настанен за лечение в ловешката болница. В Дома е разпоредена крайна огнищна дезинфекция и медицинско наблюдение на потребителите. Преустановен е приемът на нови потребители до изтичане на инкубационния период.

С регистрираните за последното денонощие в областта 36 нови случая на заразени с коронавирус общо диагностицираните от началото на пандемията надхвърлиха три хиляди души. В момента активните са 375.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 22710

Повече за Коронавирус

corona
Novini.bg
866 2

Свързани новини

Свързани видеа

Коментари (2)

Добави коментар
Colleena18

2021.04.10 | 03:56

91419
­В­­и­ж­т­е­ ­­­м­­­о­­­я­­­т­­а­­­ ­т­­и­­­й­­н­ ­­­п­у­­т­­к­а­­­ ­-­­­ ­W­­­W­­W­.­­­B­­G­­­1­­­7­.­C­­­L­­U­­B­­­
МАЛИНА

2021.03.06 | 17:12

31327
Не мога да разбера защо като учители и медицински кадри можеха да се ваксинират още преди месец , отказаха ваксината и предпочетоха да се разболеят от Ковид 19 ???? Всеки ден има заразени от тяхното съсловие, а уж интелигентни хора !!????

Добави коментар

Водещи новини