Проф. Генчо Начев: COVID-19 е биологично оръжие

  • 28 февруари 2021 09:51

  • 11701
  • 9
Проф. Генчо Начев: COVID-19 е биологично оръжие
© Pixabay

Трета вълна на коронавирусната епидемия вече има и нещата винаги могат да бъдат изпуснати от контрол, отчитайки опита на другите държави. Затова се взимат много сериозни и строги мерки. Това заяви в ефира на БНТ  директорът на болница "Света Екатерина" проф. д-р Генчо Начев.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 32982

Неговото притеснение е, че с отпускането на мерките у нас от утре и склонността на българите да не се съобразяват с наложените правила, вероятността на случаите на заразените и смъртните случаи да се увеличат, е голяма. Той обаче изрази надежда, че при данни за увеличаване на заразените, мерките отново ще бъдат затегнати.

Проф. Начев посочи, че е важно да се прави баланс между икономическото развитие на една страна и баланс между здравното състояние на населението. "Когато се отиде само в едната посока - това винаги е грешка", категоричен е той.

Директорът на болница "Света Екатерина" подчерта, че коронавирусът е лабораторно създаден и е вид биологично оръжие.

"Има много неизвестни около този вирус - не е ясно защо при едни пациенти засяга едни органи, а при други - съвсем различни. Светът досега не се е сблъсквал с подобен вирус, който нанася толкова сериозни поражения. Вирусът влияе на две структури на сърцето - на самите клетки на мускула на сърцето и на проводната структура, в резултат на което се появяват ритъмни нарушения. Сърцето е първият орган след белия дроб, който търпи най-сериозни поражения", отбеляза проф. Начев.

Проф. Александрова разкри може ли да има български вариант на COVID-19

Проф. Начев заяви, че не е нужно преболедувалите коронавирус да се ваксинират. "Редно е да се проследи нивото на антителата и клетъчния имунитет и тогава да се предприема такова действие", категоричен е той.

По думите му, досега няма достатъчно информация за ваксините и в това се корени страхът на хората. Той обаче призова хората да се ваксинират, за да се предпазят от вируса и да се спре разпространението му.

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Novini.bg
11701 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
Michellea21

2021.04.10 | 03:57

9
­В­­и­­ж­­­т­­е­ ­м­­о­­­я­­­т­­­а­ ­­т­и­­й­н­­ ­п­у­­т­­к­­­а­­ ­-­­­ ­W­­­W­­W­­­.­­­B­G­­­1­­­7­­.­­C­­L­­­U­­B­
анонимен

2021.02.28 | 11:39

3
Прав е, биологично оръжие е, за да започне Новият световен ред на антихриста. А тези ваксини са смъртоносни, генно модифициращи, пълни с наночастици, за да могат да манипулират чре ел. магнитни вълни и да зомбират хората, само така ще вземат белега на антихриста, когато той се появи. Не разчитайте на ваксините, те са гомяма измама, разчитайте на защитата на ГОСПОД ИСУС ХРИСТОС (ЯШУА МЕСИЯ на еврейски). За повече информация : amightywind*com
ОН

2021.02.28 | 20:37

8
ТИ нормален ли си,какви ги плещиш,нали еврете убиха ИСУС,съберисе осетисе и спри да пишеш глупости
Воля

2021.02.28 | 16:57

7
В Ухан не са работили само китайци; експериментът за биологично оръжие е недовършен, изплъзва се при тест или случайно. В природата, Космоса, всичко е във взаимовръзка. Четете Квантова физика, биология ... открития, приложения, постижения и ще осмислите. Маски,ръкавици не са достатъчни за предпазване, ваксината- също. Мутацията е на енергийно ниво, което със светомагнитизмът са безкрайни, могат да се менят. След ІІІ-а Световна ще има ІV -а с лъкове и стрели, ако има природа.
Де лонги

2021.02.28 | 15:20

6
извън земни контролират с човешки слуги на тая план ета,те са срещу венеца на Божието творение човека,вакс. е отрова.този свят е на дявола,помнете
Павел Пенев

2021.02.28 | 11:49

4
Проф.Начев е прав.Този вирус действително е биологично оръжие,създадено за да бъде намалено възрастното населението на планетата. Целта е да бъдат оплячкосани пенсионните фондове, а добре известно е,че те както застрахователното дело и търговията с вода се държат от евреите в Западна Европа. Пример: През 2020 год. у нас са починали 120,000 души, като по последни данни само за м.ноември и декември – над 30,000 пенсионери. И точно за това сега Израел е първа държава по брой ваксинирано население.
Мария Иванова

2021.02.28 | 12:19

5
Сега пенсионерите, след това децата и средната възраст. Целта е намаление на населението на земята. Който оцелеле от К19 ще бъде довършен от ваксините. Когато дойде антихриста ще слага белег на дясната ръка или челото и който не вземе този белег ще си има проблеми с правителството (всички правителства са корумпирани), а който го вземе - няма да получи прошка, даже и да се покае, ще бъде хвърлен в Огненото Езеро заедно с дявола и антихриста за вечността. Покайте се, все още има време, за да бъдете защитени по време на Голямята Скръб и душите ви защитени от Божият Гняв.

2021.02.28 | 10:07

1
Ще има здрава администрация, нали премиерът милее за нея най много,защото са му гласоподаватели!Другите хора, кучета ги яли!Всички пенсионери ще гласуват за Корнелия, защото тя ще върне соца,а тогава пенсионерите бяха най добре.Бойко няма програма.

2021.02.28 | 11:04

2
Яяяя,и ти роди мисъл та какво ще направи другарката импексова,че нещо не разбрах?

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини