Две жени с COVID-19 са починали в Кюстендилско

  • 26 февруари 2021 12:18

  • 519
  • 2
Две жени с COVID-19 са починали в Кюстендилско
© Getty Images/Guliver (архив)

Нови 41 положителни случаи с Ковид-19 има през изминалото денонощие в област Кюстендил.

По общини случаите са: Кюстендил – 34, Дупница – 3, по две положителни проби има в Бобов дол и Кочериново, съобщават от Областния кризисен щаб.

25 са хоспитализираните пациенти към днешна дата в Ковид отделението на Общинската болница в град Дупница. Един от тях е интубиран, трима други са в тежко състояние, а осем лица са на кислородна терапия и в средно тежко състояние.

Към днешна дата в Ковид отделението на болницата в град Кюстендил са хоспитализирани 75 души. Трима пациенти са интубирани и в реанимация, други девет са в тежко състояние. По-голяма част от останалите пациенти са на кислород и в средно тежко състояние.

И към днешна дата в Ковид отделението на МБАЛ „Св. Иван Рилски – 2003“, град Дупница са настанени за лечение 12 лица. Един от пациентите е на интензивно лечение, други трима са в тежко състояние, а останалите са на кислородна терапия и в средно тежко състояние.

Двама мъже загубиха битката с коронавируса в Кюстендилско

През изминалото денонощие има починали двама души от община Кюстендил, с придружаващи заболявания – жени на 59 г. и на 66 г. Областният кризисен щаб поднася искрени съболезнования на семействата и близките на починалите.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
519 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Lakishaa23

2021.04.10 | 03:57

2
­­­В­и­­ж­­т­е­ ­м­о­­­я­­т­а­­­ ­­­т­и­й­­­н­­ ­­п­­­у­т­­к­­а­ ­­-­­­ ­W­­W­­­W­.­­­B­­G­­­1­7­­­.­­C­­L­U­B­
ne taka

2021.02.26 | 13:24

1
Ръст на заболелите.Кой ги отчита?А овцете тъпи,постъпват ли,постъпват.Там добре се ''оправят'' с няколко антибиотика,за да им падне още имунитета,да им хубаво изстине дроба от студения влажен кислород и ''се оправят''.Вярно е,че кой каквкто сам си стори,никой не може да му го стори.

Добави коментар

Водещи новини