Наш спортен журналист почина след усложнения от COVID-19

  • 24 януари 2021 06:59

  • 22481
  • 8
Наш спортен журналист почина след усложнения от COVID-19
© Nikola Shentov, facebook

Спортният журналист Никола Шентов почина едва на 36 години след усложнения от коронавируса, съобщи "Монитор". 

Той е водил дълга битка с коварната болест, но въпреки усилията на лекарите от "Пирогов" той не е успял да се пребори. 

Николай Шентов започна пътя си в журналистиката в спортния всекидневник „Топ спорт“, после работи в спортния отдел на вестник „Експрес“, преди отново да се върне в спортните всекидневници - „7 дни спорт“ и „Меридиан Мач“, а за последно бе част от в. „Телеграф“, припомнят от "Монитор". Журналистътът помага активно с материалите си и на две спортни федерации – по тенис и по бокс.

Почина проф. Радка Влахова

"Шенти, както приятели и колеги го наричат, освен всеотдаен колега и голям професионалист, бе винаги и душата на компанията. Винаги усмихнат и щастлив от живота! Дано си на по-добро място, братко!", написаха колегите му от медийната група.

Редакцията на Novini.bg изказва най-искрени съболезнования на близките и приятелите на колегата журналист. Да е светъл пътят му!

Последвайте канала на

Novini.bg
22481 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Хурзабсп

2021.01.24 | 11:48

5
Сега болните мозъци да обяснят на роднините му че няма корона вирус.
Гого

2021.01.26 | 00:25

8
Подкрепям! Сега някой от всичките ТЪПАЦИ, които казват ,че няма корона - вирус да се изправи, но очи в очи с баща му и да му каже, че всичко е измама! Че всичко е шега и не такова нещо не съществува! Пичове, аз го изкарах, и вярвайте ми работата беше на кантар! Пазете бащите и майките си! Да сте живи!
Ама

2021.01.24 | 08:52

1
Как веднъж не започните новините с каква уникална операция е направил някой наш професор и е спасил живот!Колко дечица са се родили?Все пишете за починали и заразени!Що за хора сте?Изродихте ли се като хора?Или живеете под диктат?
Пссс

2021.01.25 | 16:36

7
когато е починал колега нормално да се пише тупан

2021.01.24 | 11:07

4
И двамата сте страшни тъ.паци, да ви ева в деб.илите! Особено долния па.рцал! Редовно има новини за уникални операции, спасени животи, крайници след сложни многочасови операции. Спасени детски животи с вътреутробни операции. Имаме лекари, които са водещи специалисти в роботизираната хирургия и т.н. Но понеже вие самите сте малки жалки душици, можете само да плюете жлъч и отрова. ДГД!!!!!!!!
k

2021.01.24 | 10:01

3
Явно не си стъпвал в нашите болници и не си разговарял с 'професор'. Няма как да се напише нещо такова. Тук бялата мафия е само за да взима едни пари и за нищо друго. Докато плащането няма връзка с каквито и да било резултати, а наказания за престъпна небрежност и безхаберие няма не можа да има здравеопазване. Само таксуване.
БОИКО БОРИСОВ КАЗВА

2021.01.24 | 18:24

6
ПОНЕЖЕ РАДЕВ КАЗВА ИСТИНИ ЗА НАС И НИ Е НЕУДОБЕН ТРЯБВА ДА ГО ИЗКАРАМЕ КОМУНИСТ НАРОДЪТ Е ПРОСТ И ЩЕ МИ ПОВЯРВА САМО ПОНЕЖЕ БЕШЕ ПОДКРЕПЕН ОТ БСП ЩЕ СИ ПОМИСЛЯТ ЧЕ Е КОМУНИСТ КАТО НАШИТЕ ЖУРНАЛИСТИ ИМ ГО ПОВТАРЯТ ВСЕКИДНЕВНО ЩЕ СТАНЕ БЪРЗО ЩЕ ЗАБРАВЯТ ЧЕ ТОЙ Е РАБОТИЛ ЦЯЛ ЖИВОТ ЗА ВВС ЗА НАТО КОЯТО СИ Е АМЕРИКАНСКАТА ОРГАНИЗАЦИЯ КОЯТО ДОРИ РУСНАЦИТЕ СМЯТАТ ЗА АНТИ РУСКА

2021.01.24 | 09:38

2
Няма уникални операции във България защото няма специалисти всички които имат средства се лекуват в чужбина защото нашето здравеопазване стана център по евтаназаия.

Добави коментар

Водещи новини