Имунолози ще консултират безплатно за ваксините срещу COVID-19

  • 11 януари 2021 12:19

  • 530
  • 0
Имунолози ще консултират безплатно за ваксините  срещу COVID-19
© Pixabay

Национална пациентска организация разширява подкрепата си към обществото в условията на извънредна епидемиологична обстановка. От 11 януари 2021 г., понеделник, двама специалисти – по епидемиология и имунология, ще предоставят безплатно информация за наличните в момента ваксини срещу СOVID-19. Това съобщават от Националната пациентска организация.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 33002

Медицинските специалисти ще отговарят на безплатния телефон 0800 14 515 всеки делничен ден от 9.00 до 18.00 ч. На линията гражданите могат да задават въпроси, свързани със състава на наличните и очакваните ваксини, възможните странични ефекти, както и за ваксинирането при пациенти с различни хронични заболявания. Специалистите са запознати много добре с характеристиките на препаратите за ваксиниране, следят новостите и съобщенията за ефектите от приложението на ваксините и ще бъдат на разположение с тази информация за гражданите.

Хирурзи от Плевен: Ваксината е пътят, който трябва да следваме

Безплатната телефонна линия 0800 14 515 подкрепя пациенти с хронични заболявания с възможностите за безплатно и анононимно консултиране със специалисти в лечението на COVID-19, на диабет, на онкологични и кардиологични заболявания, както на пациенти, нуждаещи се от консултации с психолог.

Обажданията на линията се предоставят безплатно.

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Novini.bg
530 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини