ЛИНОПРОСТ - дългосрочно решение за ПРЕВЕНЦИЯ и поддържане на МЪЖКОТО ЗДРАВЕ и САМОЧУВСТВИЕ

  • 24 ноември 2020 10:21

  • 6928
  • 0
ЛИНОПРОСТ - дългосрочно решение за ПРЕВЕНЦИЯ и поддържане на МЪЖКОТО ЗДРАВЕ и САМОЧУВСТВИЕ
©

Ноември е месецът, посветен на мъжкото здраве и най-вече на борбата с рака на простатата. Ние от Абофарма подкрепяме световната кампания Movember имаща за цел да информира мъжете за проблемите, диагностицирането и начините за запазване на мъжкото здраве.

Простатата е жлеза, част  от репродуктивната система на мъжете, която се развива през целия им живот. Тя е от изключителна важност, тъй като основната ù функция е да произвежда простатен секрет, който е важна съставка на семенната течност, способстваща придвижването и оцеляването на сперматозоидите. Затова поддържането на здравето, на простата е от огромно значение за мъжа.

Уголемяването на простатата или доброкачествена простатна хиперплазия (ДПХ) е състояние, което се среща при много голям процент от мъжете след 50-годишна възраст и води до притискане на долните пикочни пътища, причинявайки сериозни смущения в уринирането.

ПРИЧИНИ

Комбинация от две основни причини отключват процеса - хроничен възпалителен процес в комбинация с хормонален дисбаланс – намаляването на нивата на свободния тестостерон в организма с напредването на годините и образуването на активния дехидротестостерон (DHT). Това води до разрастване на простатната тъкан и до увеличаване обема на жлезата.

СИМПТОМИ

Най-честите симптоми на ДПХ са затруднено и често уриниране, особено през нощта, забавено начало на уринирането, намалено налягане и накъсване на струята, поява на остатъчни капчици след уриниране, чувство за недоизпразване на пикочния мехур и внезапни позиви за уриниране, в някои случаи придружени с изпускане. Всички тези симптоми създават сериозен физически дискомфорт и рязко намаляват качеството на живот на засегнатите.

Симптомите се появяват постепенно, но неосъзнаването и игнорирането на проблема могат да предизвикат усложнения и ултимативно да доведат пациента до състояние, при което всякакъв вид последваща терапия може да се окаже неефективна. ДПХ може да причини сериозни нарушения във функцията на пикочния мехур, бъбреците и сексуалната функция на мъжа. Затова  превенцията и грижата за здравето на простатата са от изключителна важност и не бива да се пренебрегват! Важно е мъжете да проверяват периодично състоянието си след навършване на 40-годишна възраст.

Уголемяването на простатата може да се спре още в зародиш или изобщо да не се допусне, благодарение на продуктите за превенция на състоянието. Точно такъв продукт е ЛИНОПРОСТ!

Статистиките сочат, че около 25% от мъжете на възраст над 40 години, страдат от уголемяване на простатата или доброкачествена простатна хиперплазия (ДПХ). Процентите нарастват на цели 80 за мъжете над 60 годишна възраст и над 90% за мъжете над 80 години. 

ЛИНОПРОСТ е изключително подходящ за облекчаване симптомите на доброкачествената простатна хиперплазия и за превенция. Той съдържа цели 4 биологично-активни вещества от първа степен на доказана клинична ефективност, включени в последните препоръки за лечение на ДПХ на Европейската асоциация по уролoгия. Екстрактите от Африкански Пигеум, Сау Палмето, Коприва и Ликопен действат синергитично и осигуряват изключителната ефективност на продукта.

Наличието на Африкански Пигеум в състава на ЛИНОПРОСТ го прави уникален и го отличава от всички продукти на пазара! Познат от древността, Африканският Пигеум се използва за поддържане състоянието на простатата, нормализиране нивата на тестостерон при мъжете и поддържане на сексуалната функция.

КАК ДЕЙСТВА ЛИНОПРОСТ?

- Продуктът потиска растежа на простатата, като блокира секрецията на вещества, предизвикващи възпаление и възстановява нарушения хормонален баланс.

- Улеснява уринирането, увеличава силата на струята и намалява напрежението в тазовото дъно, като отпуска гладката мускулатура на простатата.

- Облекчава усещането за тежест в тазовото дъно, като намалява отока на простатата.

- Оказва мощно антиоксидантно действие в жлезата, като неутрализира свободните радикали и поддържа нейното оптимално здраве. Предпазва от простатен карцином, намалява нивата на простатно-специфичен антиген (PSA).

- Запазва и подобрява сексуална функция на мъжа!

- Потиска дългосрочно възпалението.

ЛИНОПРОСТ е безопасен продукт, който може да се използва продължително време и няма странични ефекти.

Той дава едно дългосрочно решение за превенция и поддържане на мъжкото здраве и самочувствие!

Последвайте канала на

(в материала има продуктово позициониране)

Novini.bg
6928 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини