Проф. Балтов сподели снимка на ген. Муфачийски и заяви: Спазвайте мерките! Не плаша никого!

  • 11 ноември 2020 14:35

  • 9721
  • 3
Проф. Балтов сподели снимка на ген. Муфачийски и заяви: Спазвайте мерките! Не плаша никого!
© Bulgaria on air

Бъдете отговорни! Не плаша никого! Спазвайте мерките - физическа дистанция, носете маски и по-често си мийте ръцете 3 Д! Дисциплината и самодисциплина! Спазвайте карантината и не разпространявайте инфекцията! Това написа във фейсбук проф. д-р Асен Балтов, управителят на "Пирогов".

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 33003

Началникът на болницата, която първа започна да лекува пациенти с коронавирус, не за пръв път отправя послания за дисциплина. Той се явяваше често на брифингите на НОЩ в началото на пандемията. 

Проф. Асен Балтов наскоро каза наскоро, че у нас лекарите имат вече натрупани знания как се лекува вирусът. 

Постът на проф. Балтов пък е съпроводен със снимка на ген.-майор проф. д-р Венцислав МутафчийскиВенцислав МутафчийскиВенцислав Методиев Мутафчийски е български лекар, офицер, генерал-майор, професор. Роден е на 20 с негово изказване от началото на пандемията: "Предстоят ни тежки времена на изпитания, които не са само икономически".

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Novini.bg
9721 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2020.11.11 | 16:53

3
Човека още пролетта ни го каза. ''Ще се загубят човешки животи и то на тези, които са ни отгледали'' Обаче, излезе един с гола глава по телевизията и каза: ''Плашат ви, двама генерала нарочно преувеличават и ви плашат.'' СЛАВИ ТРИФОНОВ

2020.11.11 | 16:19

2
Добре, професоре казвате, ,,не разпространявайте инфекцията", тогава на централно ниво издайте заповед /защото цяла България свети в червено/, децата да преминат на обучение в електронна среда. По места дървените глави не разбират, че децата са приносители на заразата.
005

2020.11.11 | 15:33

1
генерала е страхотен , умен и напук на зложелателите много , много в час .

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини