Три учителки от едно училище в Стара Загора са с коронавирус

Трима от преподавателите в Шесто основно училище в Стара Загора са позитивни на COVID -19, потвърди директорът Дарина Гайдарова. 

Заразените са учители в начален образователен етап, като едната е класен ръководител, а другите две са възпитатели в занималнята.

В две детски градини в Старозагорско има случаи на COVID-19

И трите не са имали контакт с ученици, тъй като симптомите са се проявили преди началото на учебната година, предаде Dariknews.

При едната учителка инфекцията е установена по време на отпуската ѝ, което означава, че тя не е имал контакти с колеги и ученици, коментира директорът.

"Две от учителките са провели родителска среща на 8 септември, но на открито в двора, били са и предпазни маски и шлемове. При едната инфекцията е установена на 15 септември, а при другата на 16 септември, което означава, че и те не са контактували с деца и колеги. И трите са в добро състояние, млади са, лекуват се в домашни условия", обясни Гайдарова.

И ученик от Стара Загора е заразен с COVID-19, карантинирани са две групи от детската градина

Директорът увери, че няма притеснение и напрежение заради случаите сред персонала на училището, децата и техните родители и изрази надежда за отговорно отношение от страна на всички в образователния процес.

Коментари

 1. 2020.09.18 | 01:59
  Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в --- Sexcris.Com
 2. 2020.09.17 | 23:33
  Най-доброто място за намиране на сeкс партньор -> www.fun-18.com ////////////////////////
 3. 2020.09.17 | 23:30
  голяма работа нямало и да разберат сигурно без истерията и тестове
 4. 2020.09.17 | 19:04
  някой като настине и подсмърча значи е ковид а ? щото преди ковид настинка нямаше нали , да ви еб.ъ в иди0тите спрете с ваще глупости щото ще ви еб.ъ майката в червивата п.утка
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Болести

още

Анкета

Какво би ви накарало да се тествате за COVID-19?

Какво би ви накарало да се тествате за COVID-19?

Избрано от Интернет