За малките герои: Две детски болници получиха легла за малчуганите

  • 27 август 2020 07:17

  • 321
  • 0
За малките герои: Две детски болници получиха легла за малчуганите
© Проект: За доброто

Цветни легълца ще направят престоя на децата в две болници по-приятен. Три броя от тях са за УМБАЛ "Св. Иван Рилски", а други 7 броя за Специализирана болница за активно лечение по детски болести - “проф. д-р Иван Митев" ЕАД - София. Инициативата за такива легла е на Проекта #ЗаДоброто.

В благотворителния търг се включиха както много родители, така и фирми.

"Легълцата са разопаковани, настроени и готови да бъдат ползвани от най-малките пациенти. Не можем да скрием радостта си след като я видяхме и в очите на сестрите в болниците, как се радваха, че леглата са професионални, реанимационни, с всички необходими функции, които хем да улесняват работата на лекарите и сестрите, хем да направят престоя на пациентите една мъничка идея по-добър и безопасен. А на всичкото отгоре са толкова цветни и създаващи настроение, че направо не се сдържахме да ви се похвалим", коментираха инициаторите от проекта.

А от Проекта #ЗаДоброто си мечтаят във всички детски болници и във всяко отделение да има по-модерни стаи, за да се чувстват децата по-добре. 

Въпреки срещата с Борисов вчера, протестите за новата детска болница продължават

Родителите продължават да очакват и изграждането на Специализираната детска болница, където малчуганите да получат най-бързото и успешно лечение.

Последвайте канала на

Novini.bg
321 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини