Млади мъже са новите заразени в Хасковско

  • 31 юли 2020 08:26

  • 2644
  • 0
Млади мъже са новите заразени в Хасковско
© Pixabay

За последното денонощие на територията на област Хасково са взети тридесет и пет проби за наличие на коронавирусна инфекция от РЗИ-Хасково.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 32973

Двадесет и седем от тях са взети от потребители и персонал на Дома за стари хора-Ивайловград, една проба е контролна на 18-годишното момче от община Ивайловград, четири проби са контролни на положителни от община Димитровград и три проби са повторни, взети от Дома за възрастни с психични разстройства - с. Радовци. Резултатите им все още се обработват.

265 са новите случаи на COVID-19 в страната

Към РЗИ-Хасково е постъпила информация за три нови положителни случая на коронавирусна инфекция. Касае се за мъж на 31 години от община Ивайловград и мъж на 28 години от община Хасково.

И на двамата са връчени предписания за поставяне под домашна карантина и контактните им лица са установени. Третият случай е на мъж на 43 години от община Харманли, той е хоспитализиран в лечебно заведение извън областта. Контактните му лица са установени и са им връчени предписания.

Четвъртият случай, регистриран в системата, е на 39-годишна жена от община Димитровград, която се е водила към друга област и е прехвърлена към област Хасково.

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Novini.bg
2644 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини