11 пациенти с коронавирус са хоспитализирани в МБАЛ - Шумен

  • 16 юни 2020 11:38

  • 347
  • 1
11 пациенти с коронавирус са хоспитализирани в МБАЛ - Шумен
© Getty Images/Guliver (архив)

Единадесет са вече пациентите с коронавирус, настанени в МБАЛ - Шумен. Един от тях все още е на изкуствена белодробна вентилация, без промяна в състоянието. Това съобщават от лечебното заведение.

От там отбелязват, че от взетите вчера четири проби на хоспитализирани в болницата пациенти, положителна за новия коронавирус е една. Изследвани са и петима медици, чиито проби са отрицателни.

От пресцентъра на РЗИ - Шумен уточниха, че двата нови случая на COVID-19 са на контактни лица с вече диагностицирани с коронавирус от с. Тъкач, а не както съобщиха по-рано - на жители на населеното място.

Два нови случая на заразени с COVID-19 са установени в с. Тъкач

Втора положителна проба за коронавирус е дал и руски гражданин, който се намира в лагера за строителни работници в Нови пазар, които изграждат газопровод, припомнят от пресцентъра на здравната инспекция.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
347 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
R

2020.06.16 | 23:52

1
Безплатен Софтуер за диференциално броене на кръвни клетки с микроскоп. ДКК- Диференциална Кръвна Картина. За да я намерите в интернет пишете в Google: диференциален брояч. Програмата имитира функцията на реален WBC Диференциален брояч с 8 бутона. Работи на Windows 10, Windows 7 и Windows XP. Използва се клавиатурата на компютъра за самото броене.

Добави коментар

Водещи новини