Стефан Данаилов вече е контактен, диша без апарат

Жизнените показатели на Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в леко са се подобрили и лекарите са го изключили от апаратното дишане, за да продължат лечението. Той е в съзнание и говори.

Свижданията с актьора обаче са силно ограничени, за да се избегне риск от инфекции за отслабения му организъм.

Племенницата му Росица Обрешкова се е видяла само за 5 минути с него и сподели за "Монитор", че според нея няма развитие нито в посока подобрение, нито в посока влошаване. Рехабилитационните процедури и масажи не спират, за да не получи големият актьор рани от залежаване и да не се обездвижат ставите му.

Актрисата Ирен Кривошиева пък нито потвърди, нито отрече да го е посетила. "Напишете добро и добро ще се случи", прибави своето пожелание тя към добрата енергия на почитателите му.

Голяма метастаза в лимфен възел в областта на белия дроб е причината за тежкото състояние на Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в, който се бори за живота си в реанимацията на Военномедицинска академия. Дихателната недостатъчност, заради която се е наложило да му бъде направена трахеотомия и да бъде поставен на апаратно дишане, затруднява и сърдечната и бъбречната дейност на актьора. Метастазата е открита още при приемането на 76-годишния Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в във ВМА.

През 2013 г. Мастера бе диагностициран с Неходжкинов лимфом - заболяване, при което злокачествените клетки се образуват в лимфната система. Тогава засегнатият лимфен възел е в коремната област, но въпреки лечението сега медиците са открили голямо образувание в областта на белия дроб.

Посещенията при актьора са строго забранени, защото имунната му система практически не функционира. Лекарите отказват да предоставят информация освен на най-близките му - племенницата му Росица Обрешкова и доведения му син Росен Цанков.

Коментари

 1. 2019.11.09 | 15:24

  внимание отдавате за един отдавна миришещ на пръст комуняга...

 2. 2019.11.08 | 16:28

  Хората имат също проблеми,айде не ни занимавайте с глупости!

 3. 2019.11.08 | 08:06

  Ми да го оперира "корифея" Влад-off, който уж командва хеликоптери с пациенти да фърчат над болницата, а иначе зашива терминалните онкоболни така, че близките се чудят що са дали толкоз пари.

  1. 2019.11.08 | 09:22

   Ми...,май си проЗт и Тъп...!

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Болести

още

Анкета

Повлия ли COVID-19 на живота Ви?

Повлия ли COVID-19 на живота Ви?

Избрано от Интернет