Стефан Данаилов има голяма метастаза в белия дроб

Голяма метастаза в лимфен възел в областта на белия дроб е причината за тежкото състояние на Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в, който се бори за живота си в реанимацията на Военномедицинска академия, пише "Монитор".

Дихателната недостатъчност, заради която се е наложило да му бъде направена трахеотомия и да бъде поставен на апаратно дишане, затруднява и сърдечната и бъбречната дейност на актьора. Метастазата е открита още при приемането на 76-годишния Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в във ВМА.

През 2013 г. Мастера бе диагностициран с Неходжкинов лимфом - заболяване, при което злокачествените клетки се образуват в лимфната система. Тогава засегнатият лимфен възел е в коремната област, но въпреки лечението сега медиците са открили голямо образувание в областта на белия дроб.

Посещенията при актьора са строго забранени, защото имунната му система практически не функционира.

Лекарите отказват да предоставят информация освен на най-близките му - племенницата му Росица Обрешкова и доведения му син Росен Цанков.

Коментари

 1. 2019.11.09 | 20:15

  Алкохола, цигарите и вишОтО не прощават на никого.

 2. 2019.11.09 | 15:43

  Майка ти е в мъжки род...Олигофрен.

 3. 2019.11.08 | 14:21

  Стефчо Данайлов си беше пиянде’

 4. 2019.11.07 | 15:17

  Първо: метастаз е в мъжки род и второ: самият Ламбо е метастаз на БСП и руската мафия. И като актьор не е велик, колкото говорят.

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Болести

още

Анкета

Имате ли познати, преболедували или станали жертви на COVID-19?

Имате ли познати, преболедували или станали жертви на COVID-19?

Избрано от Интернет