Нана отстранява яйчниците си

  • 09 май 2018 11:55

  • 42686
  • 4
Нана отстранява яйчниците си
© Фейсбук

Телевизионната водеща Нана Гладуиш ще се подложи на операция за отстраняване на яйчниците в началото на другата седмица. Интервенцията е част от борбата й с рака на гърдата.

Чаровното лице на „Съдебен спор“ вече е преминала химиотерапия и лъчетерапия и в момента се подлага на хормонална терапия.

„Туморите са се свили, но са на много коварно място. Сега, втория път се оказа, че те са в опашката на гърдата“, разказа пред Нова Телевизия тя.

Фондацията на Нана „Една от осем” отбеляза световния ден за борба с рака на яйчниците в центъра на София, а желаещите получиха грим в синьо-зелената гама - цветът за битката със заболяването.

Гладуиш призна, че отново тръгва на кръстоносен поход срещу рака в края на миналия юни след 5-годишна ремисия. Фондацията си тя създаде през 2013-та в апартамент, който ремонтира и нае със собствени средства. Идеята й с „Една от 8“ бе да се излезе от анонимността на форумите и да се създаде легално място, в което една жена с такъв проблем да се успокои и да получи всичко необходимо като извънболнична помощ. Името е вдъхновено от световната статистика, според която една от осем жени над 25-годишна възраст заболява от рак до края на живота си.

Последвайте канала на

Novini.bg
42686 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2018.05.09 | 14:54

2
Ей, журналистчето,всяка година над 30 хил. заболяват от рак,операции,мъки и т.н . НЕ НИ ЗАНИМАВАЙТЕ С ЕДНА ЕДИНСТВЕНА ЛИЧНОСТ,при условие,че умира цял град от рак всяка година. Тъпаци....
:)

2018.05.09 | 14:22

1
чувай уйо

Добави коментар

Водещи новини