Шестима в болница след кръщене в заведение на общинар

  • 20 май 2016 16:08

  • 23029
  • 0
Шестима в болница след кръщене в заведение на общинар
©

Шестима души са били приети в Инфекциозно отделение на хасковската болница с хранителни отравяния след почерпка в местно заведение. Четирима от тях са приети в болницата в понеделник, след кръщене в неделя, празнувано в заведението.

След почерпката доста от празнуващите били с болки в корема, повръщане, разстройство. Поставената им диагноза е “бактериална чревна инфекция”. След лечението, започнало в понеделник, днес те бяха изписани, съобщава Haskovo.net.

В Инфекциозно отделение обаче днес били приети други двама души със същите симптоми. Те са били в същото заведение, но във вторник, в компания, различна от първите пострадали.

Шефката на РЗИ Хасково д-р Соня Димитрова обясни, че са взети проби, но все още няма резултати. От агенцията по храните също са взели проби от заведението, но и те чакат резултати, които ще излязат или до края на деня днес, или утре сутринта.

Собственикът на заведението е общинският съветник Албен Манджуков. Преди по-малко от месец пак бе подаден сигнал за натравяне на компания в това заведение.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
23029 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини