Умиращ фен на "Междузвездни войни" моли да гледа новия филм предпремиерно

  • 03 ноември 2015 15:48

  • 4771
  • 0
Умиращ фен на "Междузвездни войни" моли да гледа новия филм предпремиерно
©

32-годишният Даниел Флийтууд от американския щат Тескас е един от най-големите фенове на поредицата „Междузвездни войни”. Той я обожава от 8-годишен, съобщава британският вестник "Мирър".

През юли тази година обаче той е диагностициран с много рядка форма на рак, който засяга тъканите в тялото.

Въпреки че Флийтууд успява да надживее първоначалната прогноза от два месеца, той се съмнява, че ще успее да гледа новия филм от поредицата „Силата се пробужда”. „Съдейки по това колко бързо се развива болестта през последните два месеца, много се съмнявам, че ще доживея до декември”, споделя Флийтууд в интервю за местна телевизия.

След излъчването на репортажа, хиляди почитатели на сагата „Междузвездни войни” започват кампания в Twitter за осъществяване на желанието му. Те молят "Дисни" да позволят на Флийтууд да гледа предстоящия Епизод 7 преди световната премиера, която се очаква да бъде на 18 декември. Kампанията в интернет започва съпругата на Даниел - Ашли.

Хаштагът #ForceForDaniel бързо се разпространява в социалната мрежа, като голяма част от екипа на продукцията са подкрепили инициативата. Интервюто е споделено от актьорът Марк Хамил, който играе Люк Скайуокър, Джон Бойега – Фин, и Кари Фишър – принцеса Лея. В интернет се разпространява и петиция с молба да бъде разрешено на Даниел да гледа "Силата се пробужда".

Кампанията е подкрепена и от Bad Robot Productions – продуцентската къща на Дж.Дж.Ейбрамс, който режисира Епизод 7 на „Междузвездни войни”. Финалната дума е на "Дисни". От компанията разпространител отговор все още няма.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4771 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини