Помак гей сее СПИН из Родопите

  • 12 октомври 2015 08:51

  • 4686
  • 1
Помак гей сее СПИН из Родопите
©

Нечувана епидемия от ХИВ подлуди Родопите от началото на годината. Цели трима души са били регистрирани в малките села в последните месеци. За разпространител на смъртоносното заболяване се смята хомосексуалист от смолянското село Лещак, пише в. "Всеки ден".

Запознати определят М. Л. като агресивен и депресиран.

Негови познати разказват, че в началото на годината се е завърнал от околосветско пътешествие с кораб. Той е работил като помощник-машинист, завършил е Механотехникума в Кърджали. Смята се, че по време на пътуването е пипнал нелечимата инфекция и е развил СПИН.

Той се е върнал в родния Лещак, където заживява сам в изоставена къща в края на селото. Родителите на 30-годишния помак са починали.

От полицията не могат да вземат мерки, защото реално не е извършил престъпление. Единствено могат да му повдигнат обвинение за проституция, тъй като М. Л. разменял любовни ласки срещу скромно количество боб, сушени чушки и говеждо месо. Но пред органите на реда никой от Родопския край не би признал, че е хомосексуалист. Затова от полицията предупреждават живеещите от съседните села за риска от заразяване и призовават да се изследват в най-близкото лечебно заведение.

Последвайте канала на

Novini.bg
4686 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.12.02 | 16:11

1
Само един ли!!! Те всички помаци са гейтаци, това са научили от турците, на които подражават.

Добави коментар

Водещи новини