Лечение на цистит с натурални екстракти

  • 22 юли 2015 19:58

  • 7392
  • 0
Лечение на цистит с натурални екстракти
©

Какво е цистит?

Циститът представлява възпаление на лигавицата на пикочния мехур. Това е много често срещано заболяване и засяга главно представителките на нежния пол, поради анатомични причини (по-къс пикочен канал). При мъжете обикновено инфекциите на пикочните пътища се увеличават с напредване на възрастта. В голям процент от случаите на неизлекуван цистит, той се превръща в хроничен. Хроничният цистит се среща и при много млади хора и дори деца.

Причините, които могат да доведат до появата на цистит:

► В повечето от случаите бактерията Escherichia coli е основният причинител на цистита

► В резултат на вирусни или гъбични инфекции

► Травми или катетеризация

► Последица от друго заболяване - камъни в пикочния мехур, аденом на простата, запек, задържане на урина в пикочния мехур и др.

► След охлаждане на организма, след радиация, лечение с агресивни медикаменти и др.

Симптомите на цистит са:

► чести позиви за уриниране

► болка и парене при уриниране

► мътна урина

► болки в областта на пикочния мехур

► повишаване на температурата при усложнения и др.

Кой продукт да изберем?

За да предотвратим евентуални усложнения, е много важно да се насочим към правилния продукт, още когато първите симптоми са налице. Редица билкови комбинации могат да ни помогнат при цистит и да предотвратят лечението с лекарства.

Бетулдеп е изцяло натурален италиански продукт, който изключително бързо и ефективно облекчава симптомите на цистита още след първия прием. Бетулдеп е уникална формула под формата на ампули, съдържаща екстракти от Бяла Бреза, Блатен тъжник, Калуна и Хвойна. Този патентован състав гарантира бърз диуретичен, противовъзпалителен, антисептичен и детоксикиращ ефект още в първия ден на приема. Препоръчва се 2 ампули на ден да се приемат сутрин или да се разтворят в 1 литър вода и се изпият до няколко часа.

Друг много ефикасен продукт при цистит под формата на таблетки, е Феминела УроФорте . Феминела УроФорте съдържа висококачествен екстракт от червена боровинка, витамин C и витамин Е. Препоръчва се при различни видове инфекции на пикочните пътища, има мощен антиоксидантен ефект, потиска развитието на патогенни бактерии и бързо облекчава неприятните и болезнени симптоми на цистита. Приема се по 1 таблетка на ден с повече вода.

Феминела УроФорте сироп е с приятен вкус и може да се приема и от деца над 1 годинка. Продуктът може и да се използва както профилактично при хроничен цистит, така и за лечение. Феминела УроФорте сироп и таблетки повишават имунитета и спомага за здравето на пикочните пътища.

УРИНАЛ АКУТ на топ марката за хранителни добавки ВАЛМАРК съдържа високо концентриран екстракт от американска червена боровинка. Продуктът блокира прикрепването на бактериите по стените на пикочните пътища и по този начин ефективно ,,изчиства'' уринарния тракт и бързо облекчава симптомите на цистит. Препоръчва се прием на 2 капсули Уринал Акут на ден в продължение на поне 5 дни с голямо количество вода.

Последвайте канала на

Novini.bg
7392 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини