Борят се за живота на детето, чиято майка скочи от терасата заедно с него (снимка)

  • 18 март 2015 08:40

  • 6080
  • 3
Борят се за живота на детето, чиято майка скочи от терасата заедно с него (снимка)
©

Лекарите в Бургас продължават да се борят живота на дъщеричката на рускинята, която вчера скочи от терасата на жилището си, съобщи БТВ.

Трагичният инцидент става малко след 18.00 ч. вчера на бургаската улица „Батак". Жената се прибра и минути по-късно скача от прозореца във вътрешния двор на кооперацията, в която живее под наем. Пристигналите полицаи само установяват смъртта й. Детето е с тежки контузии и опасност за живота.

Д-р Даниела Люцканова обясни, че детето има контузия на мозъка и контузия на белия дроб, а в момента се уточнява състоянието на корема и отделителната система. „Продължава да бъде проследявано, както неврофизиологично, така и соматичния статус и тепърва ще доуточняваме все още поражения по него, които има, които не са диагностицирани на първи етап”, добави д-р Луцканова.

Руският консул в Бургас Тонко Фотев потвърди, че жената е 33-годишната московчанка Александра Нани. Тя скоро се е прибрала с дъщеря си от Москва, където живеел нейният съпруг.

Бащата е уведомен за трагедията. След като е разбрал той е припаднал. В момента пътува към България.

По случая е образувано досъдебно производство. Криминалисти проверяват версията за самоубийство от мъка или за падане по невнимание от балкона.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
6080 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2015.03.24 | 16:16

3
Какво се случва с тези хора бе, бахти гадния живот!
АТАКА

2015.03.23 | 15:06

1
Руска свиня, защо и детето ма о. Руснаците отдавна не са на център.
ataka

2015.03.23 | 15:06

2
a ti kakva svinya si ma???!!!!

Добави коментар

Водещи новини