Жена лекува рак с чесън

  • 09 март 2015 09:10

  • 9229
  • 6
Жена лекува рак с чесън
©

Историята на една българка стана истинска сензация. Наташа Вълкова твърди, че е успяла да се излекува от рак с помощта на билкова отвара с извлек от чесън. И не само това – рецептата й е помогнала и на други онкоболни хора. Жената вече е патентовала природния лек. Приготвя го в малък цех в двора на дома си.

В това малко шишенце има мащерка, маточина, босилек, чубрица, спирт и най-вече чесън. И това не е просто хранителна добавка, а еликсир, разказва пред Нова телевизия създателят на рецептата Наташа Вълкова. През 2002 година тя получава тежката диагноза- злокачествен рак на мускулите, а лекарите тогава й дават не повече от две години живот.

Не може да се нарече Наташа билкар. Всъщност тя е доктор на науките и не отрича значението на традиционната медицина. Има диплома по икономическа кибернетика от киевския държавен университет, специализирала е и биокибернетика. Познанията й помагат да успее да стигне до безопасен извлек от чесън, който да консумира, за да намали последствията от лъчетарапията до минимум.

13 години по-късно Наташа е в перфектно здраве и няма нито една метастаза. Тя е сигурна, че добавката й е помогнала да пребори рака. Решава да търси средства, за да създаде цех, в който да произвежда лекарството и така да помогне и на други онкоболни.

Днес цехът е факт и отговаря на всички европейски изисквания. А хранителната добавка има патент за лечение на онкологични и други заболявания. Помага още при гастрит, грип и е добър имуностимулатор.

Жената работи денонощно в цеха, заедно с дъщеря си. Вече не смогва да произведе толкова шишенца, колкото са поръчките.

Според Наташа обаче при всеки болен добавката действа по различен начин и не трябва да се консумира без консултация с лекуващия лекар.

Последвайте канала на

Десислава Станева
9229 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2015.04.04 | 15:12

6
ехе тая отвара колко хора е излекувала бог да ги прости
бля-бля

2015.03.13 | 17:10

5
поредният "вълшебник", произвел "еликсир", опитващ се да забогатее въз гърба на бедните онкоболни. Нещо много реклама започнаха да си правят, а българина вярва ли, вярва в чудеса. Ами ако болен яде всеки ден чесън и пие чай от мащерка и т.н. дали пак ще се излекува ?! Сигурно разковничето е в спирт-а.

2015.03.13 | 17:10

4
чуя ли за патентоване на билков лек, ми се драйфа! майката на прадядо ми излекувала от холера другия си син с ЧЕСЪН, но сега търговията командва лечителите. просто кажи рецептата алчна жено!

2015.03.13 | 17:09

3
"Лекува рак,грип и гастрит".Дрън,дрън,ярина!!!!!!!!!!!!!!!!
123

2015.03.10 | 10:07

1
Добавката се нарича Натанал, пуснете в търсачката и вижте отзиви на болни, преди да пишете глупости типично по български.

2015.03.10 | 10:13

2
най- лесно и евтино се рекламира в гугъл :-0, отзиви, споделен опит и какво ли не. Най-лесно в БГ се продава "бъдеще", та нали надеждата последна си отивала

Добави коментар

Водещи новини