Стефан Данаилов заминава за Париж за нови изследвания на лимфома

  • 11 февруари 2014 07:53

  • 3012
  • 3
Стефан Данаилов заминава за Париж за нови изследвания на лимфома
©

Големият актьор Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в ще се върне в болницата в Париж до десетина дни за контролен преглед, пише в. "Телеграф".

Депутатът от БСП изчаква да излязат резултатите от изследванията, които му направиха след лечението на лимфом в една от най-големите френски болници "Питие-Салпетриер", за да замине отново. Пред свои приятели артистът е споделил, че е много доволен от престоя си в клиниката, в която оперираха бъбреците на бившия президент Жак Ширак, но смята, че и нашите медици са на същото високо ниво. Покрай лечението Ламбо е смъкнал няколко килограма и от това се чувствал още по-добре.

Припомняме ви, че преди 3 месеца на големия актьор му поставиха диагноза лимфом. В Националната онкохематология веднага и без отлагане започнаха химиотерапия. Досега са минали две вливания, предстои трето. Данаилов е категоричен, че отива в Париж само за консултация и няма да лежи във френска болница.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3012 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Сортиране по вид,род,големина

2014.03.06 | 14:47

3
Има и тумор в главата. За загубата на един червен билет няма кой да плаче. Който е с палачите,е същия като тях. Половината България си отиде от тоя свят. Дойде време за палачите. БОГ Е ВЕЛИК. Един по един,един до един. Баща ми го харесваше сигурно го чака.
lili

2014.02.16 | 15:40

2
kak mojete da ste taka jestoki hora? nikoy ne zaslujava takava bolest., zagubih mama i znam kolko tejko tova. molia vi ne deite taka!
m.m

2014.02.14 | 12:01

1
Консултаций ,само Форландо.Как тъй ся оди до Периза.Секи ли мой.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини