Жена дели тялото си с 15 други самоличности (снимки)

  • 02 януари 2014 12:53

  • 4374
  • 2
Жена дели тялото си с 15 други самоличности (снимки)
©

Двадесет и тригодишната Кими Сандс от Кардиф, Уелс твърди, че страда от множествено разстройство на личността (DID), заради което живее непрестанно в компанията на 15 други самоличности, пише "Новинар".

Младата жена превключва постоянно от една в друга идентичност и няма никакъв контрол над процеса. За пръв път тя се е усетила особено още на 3 г., но окончателната диагноза й е била поставена преди две години.

Обикновено пациентите с DID са представяни като опасни престъпници и серийни убийци. Кими обаче подчертава, че нито една от другите персони не е способна да извърши нещо ужасно. Най-неприятното е, че тя и партньорът й Крис Лий трябва да купуват подаръци за всяка една от идентичностите, за да няма сърдити по празниците.

Сандс разкрива, че в нея живеят от възрастни индивиди, обичащи да попийват до малки дечица, които обожават плюшените играчки. Тя споделя тялото си с 22-годишния японски готвач Сату, 17-годишната фитнес маниачка Фиона, 4-годишните близнаци Джак и Сафйър. В нея живеят 23-годишният йоркширец Аши, 15-годишният бисексуален купонджия Тиъдор и др.

 

Кими споделя, че някои от самоличностите й са в любовна връзка с други от идентичностите. Понякога тя позволява на приятеля си да целува и прегръща хомосексуалния й „аз” Куоми.

Тя изпитва трудности при задоволяването на нуждите на всички и трудно постига компромис с облеклото, защото момчетата мразят на носят поли. Сложно е и с менюто, защото една част от придружителите й са месоядци, а друга заклети вегани.

Младата жена е убедена, че животът й никога не е скучен, но заради честата смята на местата тя признава, че губи представа за времето.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
4374 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.01.12 | 19:13

2
тя твърди, ама експертизата какво показа? жажда за слава!

2014.01.12 | 19:13

1
Тази е за болница, има спешна нужда от лечение.

Добави коментар

Водещи новини