Кантарджиев: Все още няма грип

  • 10 декември 2013 08:53

  • 1934
  • 1
Кантарджиев: Все още няма грип
©

"Да се прогнозира кога ще дойде грипна епидемия е невъзможно.На този етап, засега няма опасност от грип", заяви пред Нова телевизия проф. д-р Тодор Кантарджиев, директор на Националния център по опазване на общественото здраве.

Той допълни, че преболедуването от грип дава имунитет от година-две. „Над сто са вирусите, които причиняват вируси. Превантивно и най-важно е да се пазим от контакти със заразно болни“, каза лекарят.

„Лично не съветвам хората да вземат дълго време хранителни добавки и имуностимулиращи лекарства. Имуностимулирането трябва да се прави с подходящите храни и със закаляване“, допълни д-р Тодор Кантарджиев.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1934 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Вземете мерки

2013.12.17 | 09:06

1
Снощи засякох популатогенен нарочно произведен опакован и внесен щам който атакува около увреждани с хлор токсични газове места.щама е внесен з а ползване от ветеринарно медицинската мафия. напомням ч е подобни щамове с режещи честоти увредиха милиони българи през кайма и нарочно инжектирани меса..Подобен е случая с тн "Свински грип" щама на който бе засечен у нас още 1999 година в инжектирани прасета от ветеринарен техник. МНого поразени от режещите зарази още не са излекувани някой развиват сложни увреждания вкл са податливи на трудно лечими ВиЧ увреждания..Моя съвет е да се въведе забрана на хлор садържащи тн "дезинфектанти" с които още тровят и увреждат стотици хиляди ежедневно вкл детски градини училища и другаде.Съвета ми е да не се ползват и рекламират "ваксини" заради ползването на обемни скенери за мутагенизиране и патогенизиране вкл причиняват трайни нелечими увреждания заразените от тн "лекари" жертви.

Добави коментар

Водещи новини