Дубай: Раздават злато за отслабване

  • 07 ноември 2013 16:47

  • 3042
  • 1
Дубай: Раздават злато за отслабване
©

Около 2600 участници в конкурса "Твоето тегло е твоето злато", пристигнаха в Дубай, за да получат злато за свалените си килограми, предаде РИА Новости.


Организаторите на мероприятието ще се простят с общо 17 килограма от благородния метал на стойност 548 000 долара. Според представител на правителството на Обединените арабски емирства 575-ма участници в надпреварата са смъкнали в продължение на шест седмици по-малко от два килограма, 1795-ма между 2 и 5 кила. Седем от състезателите са изгорили около 20 килограма от теглото си и те ще получат най-много злато.

Акцията е част от програмата за борба с наднорменото тегло на всеки свален килограм участникът получава по 1 грам от благородния метал. Основното правило е отслабването да не става с козметични процедури, диети с йо-йо ефект и хирургически намеси.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
3042 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Радка Илиева

2013.11.08 | 01:19

1
Аз отслабнах с 6-7 кг за 1 месец със спирулината и с кафе с рейши (ганодерма). Спирулината е богата на много минерали, витамини, аминкиселини и т.н. и храни клетките без да трупа мазнини. Намалих хляба и месото, увеличих плодовете и салатите със зехтин и ябълков оцет или лимон. А кафето също има диетичен ефект, защото рейши (ганодерма) също храни клетките на клетъчно ниво и те не подават сигнал, че отново са гладни. Когато ядем преработена храна, тя не доставя на тялото ни това от което то има нужда и клетките отново подават сигнал, че са гладни. Така ние продължаваме да се тъпчем и се стига до трупане на сланини. Затова поне 50 % от храната ни трябва да бъде сурова (плодове, зеленчуци, ядки) - така хем храним нашето тяло, хем не чувстваме вълчи глад и не трупаме запаси. Но освен придържането към тази диета е много важно да се пие достатъчно вода - поне 2 л на ден и да се движим поне 1 час пеш (за да може да се изхвърлят стопените мазнини).

Добави коментар

Водещи новини