3D прожекция вкара юноши на ЦСКА в Спешното

  • 07 септември 2013 21:34

  • 3057
  • 1
3D прожекция вкара юноши на ЦСКА в Спешното
© Булфото

Двама футболисти от отбора на ЦСКА, набор 2003, които са на 5-дневен турнир в Благоевград, паникьосаха треньора си Владимир Манчев, след като им прилоша. Децата се оплакали, че им е зле след посещение в киното, където гледали 3D прожекция.

Вероятно силните звукови ефекти, съчетани с преумората и емоциите от напрегнатите състезания през деня, са оказали влияние и малките футболисти заявили, че им е зле. В. Манчев лично ги закарал в Спешен център - Благоевград, където се установило, че няма здравословен проблем, след което децата са освободени, съобщава Struma.bg

Лекият инцидент обаче беше преувеличен и коментиран като натравяне на цял отбор, каквото няма. Близо 160-те деца от петте отбора са настанени в базата на ЮЗУ - Благоевград в парк Бачиново, където се радват на отлични условия, а организаторът на турнира община Благоевград стриктно следи всичко да е наред.

Две деца от отбора на "Левски" също са с проблеми, при тях вероятно става въпрос за вирус. Те не са постъпвали в болница, а са в базата, където са настанени отборите.

Последвайте канала на

3057 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
...

2013.09.18 | 09:33

1
не било 3D,а 3Б(три бири)или 3v(три...ае малки да са водки)-все пак да се направим на столични гъзета от малки/нали мама и тати са на 100км

Добави коментар

Водещи новини