Румен Радев: Към момента няма пряка военна заплаха за България

  • 23 септември 2022 18:53

  • 4073
  • 7
© © Novini.bg

Още от първите часове на войната на 24 февруари в тази зала заклеймихме руската агресия срещу Украйна и категорично я осъдихме. Още от първия ден на този военен конфликт призовавам за прекратяване на бойните действия и решаване на проблемите с дипломатически средства. За съжаление стремежът към военна победа на всяка цена заглушава призивите за мир. Разумът отстъпва на оржията. Решението на президента на руската федерация за частична мобилизация ще повиши интензитета на бойните действия, ще ескалира конфликта и е заплаха за сигурността с трудно предвидими последици.

Свързани новини

Свързани видеа

Коментари 7

Добави коментар
БОГАТ-- БЕДЕН

2022.09.28 | 12:32

5
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. ИМПИЙЧМЪНТ. ЗА. ПРЕДАТЕЛЯ. РАДЕВ, ЗАТВОР. ЗА БОРИСОВ. И. НЕГОВАТА БАНДА. ОБИРДЖИИ. НА БЪЛГАРСКИЯ. НАРОД. ДОКЛАДЪТ. НА. ДАНС. Е. БИЛ СКРИТ. ОТ. РАДЕВ БОРИСОВ , ГЛАВЧЕВ. И. КАРАЯНЧЕВА, АКО НЕ. СИ. БЯХА. ДАЛИ. ЗАДНИЦИТЕ. НА. ПУТИН, ДА НЕ. ПРАВИ. ТУРСКИ. ПОТОК, СЕГА. НАИСТИНА. НЯМАШЕ. ДА. ИМА. ВОЙНА. В. УКРАЙНА. ДОЖИВОТНА. ПРИСЪДА. ЗА. ТИЯ. ПРЕДАТЕЛИ. НА БЪЛГАРИЯ.ЗАГИНАХА. ТОЛКОВА. МИРНИ. ЖИТЕЛИ. И ТОЛКОВА. МНОГО. ДЕЦА. СЪД , НЕЕЕЕ. ТРИБУНАЛ. ЗА. ТИЯ. ПРЕДАТЕЛИ.

2022.09.28 | 15:50

7
УКРАЙНЦИ ТЪРСЯТ ПОД ДЪРВО И КАМАНИ БОРИСОВ И РАДЕВ

2022.09.28 | 15:28

6
БЪЛГАРИЯ Таско Ерменков: Кое е истинското ти лице, г-н Президент Шизофрения, опит за тарикатлък преди избори или просто предаване на мнозинството от тези, които два пъти те избраха: 1. Твърдиш, че нарастването на военна сила в Украйна във връзка с частичната мобилизация в Русия, ще доведе до ескалация и повече жертви, но подкрепяш политиката на НАТО и ЕС за усилено изпращане на оръжия там. 2. Твърдиш, че няма да признаеш резултатите от референдумите в ДНР, ЛНР и Запорожката и Херсонската области, но си се срещал официално с президента на Косово, с което си легитимирал тази държава. 3. Настояваш за защита на българския бизнес, но подкрепяш санкциите на ЕС, които го съсипват. 4. Твърдиш за нова епоха в политиката за газа и диверсификация на доставките, но правителството, назначено от теб, провежда търг за дългосрочни доставки не въобще на газ, а само на ВТЕЧНЕН такъв, което вече предопределя източника. 5. Твърдиш, че си обединител на нацията, но цялото ти поведение е подчинено на принципа „разделяй и владей“, особено това се отнася към онези, които те издигнаха. 6. Призоваваш за спазване на конституцията, но правиш всичко възможно да отвратиш хората от залегналата в нея многопартийна система, основа на демокрацията. Мога да дам още много подобни примери, но и тези са достатъчни, за да задам въпроса: Кое е истинското ти лице, г-н Президент?
ИВАН. МАНАФА

2022.09.28 | 12:23

4
РАДЕВ. ЗАЩО. ЛИЧНО. ТИ. И. БИРИСОВ. И КАРАЯНЧЕВА. СТЕ. МЪЛЧАЛИ. ЗА. ДОКЛАДА НА. ДАНС . ВИЕ. СТЕ. НАЦИОНАЛНИ. ПРЕДАТЕЛИ. ВИДЯ. СЕ. ЧЕ. СТЕ. ЕДНИ. ДЪЛБОКО. ПРИКРИТИ. МАНИПУЛАТОРИ. И. ЛЪЖЦИ, ПОВЕЧЕ. НЯМА. МЯСТО. ЗА. ВАС В. ПОЛИТИКАТА.

2022.09.28 | 09:30

3
Народе ставай дпс герб и възраждане щени смазват като путиновият режим.Да изпразним казарми.Друг начин нямаме.После щеси скубим косите,ще им е за последно но щени ограбят до стотинка.Те знаят как.Никак нетрябва даги допускаме до власта.

2022.09.26 | 17:33

2
Честно дави кажа че вече мее страх от ДС.Видяхме поредната маймунщина със Радев и Борисов.РРадев преди вторият му мандат да спечели категорично заяви че ББорисов е откраднал 40 милиярда и гие закарал със правит самолет на палети във Дубай.И трябва да бъде в затвора.А сега са заедно.Разбиратели честни Българи за какво става въпрост.Поредна мръсна измама към Българите.Страх мее вече от ДС.Отърване няма.Внимавайте за кого ще гласуваме.
!

2022.09.26 | 16:28

1
Радев е заплахата за бг

Добави коментар