Строителите на интерконектора с Гърция пред Радев: На финала сме

  • 12 август 2022 15:29

  • 1631
  • 7
© Novini.bg

Междусистемната газова връзка не е просто инфраструктурен проект, тя е обект със силно регионално и геополитическо значение. Това каза президентът Румен Радев на среща на "Дондуков" 2 със собственика и ръководството на строителната фирма, изграждаща междусистемната газова връзка с Гърция, "Авакс" и ръководството на проектната компания, възложител на строежа, "Ай Си Джи Би"

Коментари 7

Добави коментар

2022.08.14 | 09:30

4
ГН РАДЕВ ЗАЩО НИ ИЗЛЪГА ЧЕ МРАЗИШ БОРИСОВ А ВИЕ СТЕ БИЛИ РУСОФИЛИ СЕГА СТЕ ЗАЕДНО?ТЪПКАНО ЩЕ ВИ ГО ВЪРНЕМ СЪС НАРОД НЕ СЕ БАЗИКАЙ.

2022.08.14 | 09:33

7
Марк Рюте: Кирил Петков е премиер, който се бори с корупцията и модернизира България 10.08.2022 17:55 3012 30 © Novini.bg 2k Добави коментар След като Кирил Петков стана министър-председател на България, казах на моя екип – това е нов премиер, който се бори с корупцията, модернизира страната. Това каза на брифинг в Министерски съвет министър-председателят на Нидерландия Марк Рюте след среща с премиера Кирил Петков, предаде репортер на Novini.bg.

2022.08.14 | 09:33

6
Бойко Борисов ни е…ба мамата.Заробина със руснаците и ни открадна милиярдите.И има идиоти които ще гласуват за него.

2022.08.14 | 09:31

5
Гн Радев нали лично ти заяви че Борисов е закарал 40 милиарда лева в Дубай.Гн Петков колко е откраднал.Защо ги сравняваш Петков със Борисов?Безсрамник.Няма дате оставим даси изкараш мандата до край.

2022.08.14 | 09:29

3
12.08.22. Илиян Василев: Г-н Радев, призивът служебното правителство ”да не допусне въвличането ни във война” е фарисейщина Илиян Василев Господин Радев, опитите ви да представите като неутрална позиция призива към служебното правителство ”да не допусне въвличането ни във война”, което е равнозначно на отказ да се подкрепи жертвата, и инструкция да се спрат доставките на боеприпаси и оръжия за Украйна, е фарисейщина. Вие много добре знаете, че липсата на боеприпаси е главен ограничител на отбранителната способности на украинската армия, и тези доставки играят ключова роля. Вие играете в полза на Русия и желаете нейния успех и окупация на Украйна. Дори не го криете. Нито сме били неутрални, нито сме. Вие и Борисов ангажирахте България на страната на Русия, точно както Богдан Филов и цар Борис III ангажираха България във Втората световна война на страната на Хитлер. България ВЗЕ страна и подпомогна пряко и този път агресора - Русия в подготовката на тази война. Филов и царя, поне се въздържаха до последно и само пряката заплаха от нахлуване в България на хитлеристката армия, ни принуди да се присъединим към хитлериската коалиция. Вашите действия нямат принудителен характер, те са по убеждение. Вие и Борисов сте съоттговорни за избухването на войната, защото при вашето президенство и правителството на Борисов България САМА ФИНАНСИРА Турски поток, който ликвидира украинския транзит като ключов сдържаш фактор за тази война. Именно зависимостта на Русия от транзита през Украйна работеше безотказно в продължение на години и Путин не смееше да я нападне. Като президент на тази страна, вие сте съотговорен за тези 3 милиарда лева, с които улеснихте сегашните военни престъпления, факт, който рано или късно ще се разследва. Най-малкото, което България днес може да направи е да компенсира тази престъпна политика, да измие срама и помогне на жертвата да устои на агресията, за която сами сме помогнали с инвестицията в Турски поток. Да, с наши пари, при вашето президенство. Всяка политика и политик трябва да се имат стабилна морална основа. Вашата е пробита от компромиси, угодничество на руски интереси и откровен страх, които би трябвало да са унизителни за честта на всеки български офицер, камо ли генерал. Вашите действия и тези на назначеното от вас служебно правителство са пряка заплаха за националната сигурност и членството ни в ЕС и НАТО. Илиян Василев

2022.08.14 | 09:27

1
Оле

2022.08.14 | 09:28

2
Бойко Борисов купи Румен Радев Гешев Цацаров ЦИК.Българи оправия няма ще купат и вота.Борисов пак ще дойде на бял кон със Доган и Шиши.Ставай българино докрай даси свършим работата.Никога сме нямали свобода само последните 7 месеца.

Добави коментар