Кирил Петков и Асен Василев посетиха Бургас и се запознаха с проблемите на региона

  • 02 ноември 2021 16:27

  • 23027
  • 10
©

Автобосът на промяната пристигна в Бургас

Коментари 10

Добави коментар
Мисъл

2021.11.03 | 12:25

10
Аз съм от Бургас и не харесвам тези грозновати нахалници

2021.11.02 | 17:34

2
К.и.р.ч.о и К.о.к.о.р.ч.о – гьон суратлък, наглост и нахалство до безумие. Единия осъден престъпник - крадец на интелектуална собственост а другия лъжец, фалшификатор и престъпник от гледна точка на закона попълнил документ с невярно съдържание със знанието и съдействието на Р.а.д.е.в. ТОВА Е ДОКАЗАНО ВЕЧЕ ОТ НАЙ ВИСШИЯ СЪ.ДЕ.БЕ.Н ОРГАН НА СТРАНАТА. И ако това са "почтенните" дето ще ни "оправят" за 800 дни - ами благодаря, ще гласувам за Г.Е.Р.Б. Като гледам колко им е публиката - 6-7 платени с парите на Прокопиев нещастници та се успокоявам, че ако не фалшифицират изборите - Кирчо и Кокорчо вместо в парламента ще се отзоват при Гешев.
ОН

2021.11.03 | 08:03

9
Кирчо+кокорчо= киркорчо,арменската раса не работи,тя краде.

2021.11.02 | 17:34

4
Почтенни пичове, бе - до мозъка на костите. На тези "почтенни" момченца можете да им доверите и банковите си сметки - щото така или иначе ще ви ограбят ако дойдат на власт. Спомнете си Жан Виденов и Румен Гечев. Първите признаци са вече на лице - непосилни цени на горивата и тока. парното е по добре да не си го пускате вече. Хипер инфлация. Цените в магазините е по добре да не ги гледате, че ще се изприщите. А идва и Р.а.д.е.в.а.т.а зима - ако не го изритаме на 14.11.2021 от президинтсвото.Кой плаща за автобусите? кой плаща на мекеретата дето ужким ги посрещат радостно, кой плаща за постоянното им присъствие по телевизиите? Поредните мошенници – ВНОСНИ месии като при цяря - дето ша ни опраят за 800 дни - разбирай ограбят за има няма 800 дни.

2021.11.02 | 17:34

3
Какво означавало абревиатурата на новата Радева п.а.р.т.и.я.т на К.и.р.ч.о и К.о.к.о.р.ч.о "ПП ПП" ? П.р.о.к.о.п.и.е.в Плаща Повече от П.е.е.в.с.к.и. В случая нае.ания е Р.и.с.т.ь.о М.а.д.ж.о.т.о дето коленичеше по паветата и се кълнеше във вярност на диктатора. Сега диктатора верен на стила си да прецаква всички, го отстранява от изборите за да прелее гласовете му към своята партия. Така е Р.и.с.т.е - по делата им ще ги познаете. С какъвто се събереш ....
Българоубиеца Радев

2021.11.02 | 21:00

7
Четох днес пост на Николай Бареков КОЙТО МЕ ПОТРЕСЕ - А ТОЙ ОБИКНОВЕННО Е МНОГО ДОБРЕ ИНФОРМИРАН ЗА МРЪСОТИИТЕ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ - в който той казва, че вече над 1000 машини са настроени да изкривяват изборните резултати с 10% в полза на Радев, Киро Фалшификатора и любовницата на Спецов - Асен Василев, Мазника Христо Иванов - Дългоноско и Мая Чушкопека. ЗА ТОВА ЯВНО СЕ РАЗНЕСЕ ТОВА КВИЧЕНЕ ОТ ТЯХНА СТРАНА ПРОТИВ БРОЕНЕТО НА РАЗПИСКИТЕ И СРАВНЯВАНЕТО ИМ С ПРОТОКОЛИТЕ ОТ МАШИНИТЕ. ТОВА ДА ВИ НАПОМНЯ ЗА КОСТИНБРОДСКАТА ПОМИЯ ЗАБЪРКАНА ОТ МАЯ МАНОЛОВА? СЕГА ОБАЧЕ ИМАМЕ ХАРВАРДСКИ ВЪЗПИТАНИЦИ СЪС СЪВРЕМЕННО МИСЛЕНЕ. ЗА ТЯХ КОСТИНБРОДСКАТА АФЕРА Е ПРИМИТИВИЗЪМ ХАРАКЩТЕРЕН ЗА ПРИМИТИВНИЯ УМ НА МАНОЛОВА - СЕГА ВРЕМЕТО Е ДИГИТАЛНО И ИЗБОРНИТЕ ИЗМАМИ СА ДИГИТАЛНИ. ВСИЧКО С ВРЕМЕТО СИ - КАКТО СЕ КАЗВА. АЗ ОБАЧЕ СИ СПОМНЯМ ЕДНА РИМСКА ПОГОВОРКА - О, ВРЕМЕНА, О НРАВИ. ТОВА ЛИ Е НОВИЯ МОРАЛ НА ПОЧТЕННИТЕ ПИТАМ АЗ И ОТГОВОР НЕ ИСКАМ.
Българоубиеца Радев

2021.11.02 | 21:00

8
Уважаеми г-н Гешев, Кога ще се самосезирате относно публикацията на Николай Бареков, че вече над 1000 машини са програмирани да изкривяват изборния резуртат с 10% в полза на Радев, Продължаваме Подмяната, Де Бъ, ИТН и мутрите на Манолова и да наредите пълна проверка на машините? ИМАТЕ ЛИ ТОПКИ Г-Н ГЕШЕВ ДА СЕ ИЗПРАВИТЕ СРЕЩУ ФАЛШИФИКАТОРИТЕ ИЛИ ПРОСТО ВИ СЛУЖАТ САМО ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ С ДЖОБЕН ТЕНИС ЕЙ ТАКА ЗА УБИВАНЕ НА ВРЕМЕТО? АКО НЯМАШ - МАЙ ПРАВИЛНО ТИ ИСКАТ ОСТАВКАТА.
ОГЛЕД НА МЯСТО

2021.11.02 | 20:00

5
КИРО МЕНТАТА И АЧО ФАЛИТА ПОСЕТИХА БУРГАС ЗА ДА ОГЛЕДАТ КАКВО Е ОСТАНАЛО ЗА КРАДЕНЕ! МЕСТНОТО ГЕРБАВО КМЕТЧЕ ПРОСПА И ТОВА АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ ...
ГЕШЕВ ИМАШ ЛИ ТОПКИ?

2021.11.02 | 20:24

6
ГЕШЕВ - А КОГА ЩЕ ЗАПОЧНЕШ ДА ИЗДИРВАШ КИРО ПЕТКОВ - ФАЛШИФИКАТОРА? ЗНАЧИ АКО ПОГАЗИШ КОНСТИТУЦИЯТА - СТАВАШ ДЕПУТАТ А АКО НАРУШИШ СПОКОЙСТВИЕТО НА ПЕДАЛИТЕ КАТО БОЯН РАСАТЕ ЩЕ ТЕ ВКАРАТ В ПАНДИЗА. МАЙ ПРАВИЛНО ТИ ИСКАТ ОСТАВКАТА.

2021.11.02 | 17:34

1
Борисов при всичките си кусури е единственият отговорен и истински държавник загрижен за благото на хората и държавата. Нека му дадем отново възможност да ни извади от лайната в които ни набутаха Радев и неговите чалгопитеци, червеногъзите бетонни чутури, Мая чушкопека, Лайняния Бабикян и любовницата му Хаджигеев, Ристьо Маджото и всички останали мекерета. Нека му дадем поне 60% присъствие в парламента, както и да гласуваме за професор Герджиков обединителя.

Добави коментар