Асен Василев от Силистра: Трябват ни хора с топки, които да спрат кражбите и едва тогава нещата ще потръгнат

  • 18 октомври 2021 13:23

  • 3116
  • 10
©

Трябва хора, които да имат топки, които да спират цялото крадене. Няма ли разбирателство по този въпрос, няма да има правителство. Това е основният ни приоритет – прекратяване на кражбите и корупционнните практики в България. Това заяви бившият финансов министър Асен Василев и съпредседател на ПП "Продължаваме промяната" Асен Василев по време на среща с жители на Силистра.

Коментари 10

Добави коментар

2021.10.18 | 16:58

5
К.и.р.ч.о и К.о.к.о.р.ч.о – гьон суратлък, наглост и нахалство до безумие. Единия осъден престъпник - крадец на интелектуална собственост а другия лъжец, фалшификатор и престъпник от гледна точка на закона попълнил документ с невярно съдържание със знанието и съдействието на Р.а.д.е.в. И ако това са "почтенните" дето ще ни "оправят" за 800 дни - ами благодаря, ще гласувам за Г.Е.Р.Б. Като гледам колко им е публиката - 6-7 платени с парите на Прокопиев нещастници та се успокоявам, че ако не фалшифицират изборите - Кирчо и Кокорчо вместо в парламента ще се отзоват при Гешев.

2021.10.19 | 10:03

10
То и двамата са за затвора ако ме питат мен ама нека изчакаме резултата от изборите и тогава като спечели ГЕРБ и състави правителство, Гешев да си ги привика и отпрати към Централние заедно с Мунчо да си гугукат в банята със местното население.

2021.10.18 | 19:06

6
Почтенни пичове, бе - до мозъка на костите. На тези "почтенни" момченца можете да им доверите и банковите си сметки - щото така или иначе ще ви ограбят ако дойдат на власт. Спомнете си Жан Виденов и Румен Гечев. Първите признаци са вече на лице - непосилни цени на горивата и тока. парното е по добре да не си го пускате вече. Хипер инфлация. Цените в магазините е по добре да не ги гледате, че ще се изприщите. А идва и Р.а.д.е.в.а.т.а зима - ако не го изритаме на 14.11.2021 от президинтсвото. Кой плаща за автобусите? кой плаща на мекеретата дето ужким ги посрещат радостно, кой плаща за постоянното им присъствие по телевизиите? Поредните мошенници - месии дето ша ни опраят за 800 дни - разбирай ограбят за има няма 800 дни.

2021.10.18 | 19:08

7
Ми нали Спецов има топки бе Кокорчо - или само те не ти стигат да ги олизваш та си търсиш и още? бах ти педала долен.

2021.10.19 | 10:02

9
Ааа - на Кокорчо му трябват не каквито и да било топки. Трябват му слонски, че мазното му дупе тръпне като види як мъж. Спецов е як само на пръв поглед - трябва му нещо като на Джони Холмс.
ПП ДИАЛОЗИ

2021.10.18 | 20:36

8
АЧО ФАЛИТА: БРАТЧЕТ ТРЕАТ СИ ХОРА САС ТОПКИ, ЧЕ НИИ ИМАМЕ ФИЧКИ ПОД ПОЛИТЕ! КИРО МЕНТАТА: АА БРАТЧЕТ ВАВ ГРЕШКА СИ! АС ИМАМ ТОПКИ - КЪТ ДЖАНКИ СА АМА ГИ ИМАМ!

2021.10.18 | 16:40

4
Кирчо и Кокорчо - гьон суратлък и наглост до безумие. Кирчо - фалшивикатор и лъжец а Кокорчо осъден крадец на интелектуална собственост. И теци двама захаросани престъпници говорят за почтенност при условие, че са прегазили конституцията и всички закони на страната.

2021.10.18 | 16:38

3
Кандидатите Василев и Петков, мошеници от класа, единия с дела в Лондон и дължащ пари там, другия назначен за министър с двойно гражданство и третия с откраднато над 1милион ДДС, ще правят партия. Изпечените лъжци, пак лъжат, като казват, че не са Радева партия. Е, точно такава са. Дни преди да обяви Радев новия кабинет, ги събра и се е говорило само за това. Тъй, като старата му партия, родена от Юмрука, Отдъхни си БГ, ние си отиваме , не оправда очакванията и едва влиза в парламента, сега се опитва с тези.Е, само, че народа вече не се подвежда и проучванията сочат 7% на избори. А ето и това е рейтинга на Радев. Нали има 60% одобрение, защо партията му не е на първо място, както когато Бойко се яви за първи път, спечели убедително от РАЗ първо място. Ами просто, защото не са Бойко. Ето след 11 години на ГЕРБ отреждат отново първо място с 9%разлика пред втория. Толкоз. Народа си иска Бойко, за да има, както обеща 2024 година завършена магистрала Хемус, двойно увеличение на заплатите на лекарите и 40% увеличение на заплатите. За това масово гласуване за ГЕРБ за да предотвратим фалита на държавата. Държавите си харчат парите от плана за възстановяване, а Хардвардците ще го внесат след нова година. Толкоз. П,С. Това са новите Бареков еднодневки. И Бареков вкара толкова депутати от първия път, и после се разпадна, а това очаква и ИТН. Троловете през годините постоянно пишеха, ГЕРБ ще последва НДСВ, а това се случва с техните
a100x

2021.10.18 | 14:24

2
Стига с този жаргонен и вулгарен език от хора, претендиращи за образование, култура ...
a100x

2021.10.18 | 14:19

1
Стига с този жаргонен и вулгарен език от хора, претендиращи за образование, култура ...

Добави коментар