Обмисля ли България нападение срещу държави около Черно море?

x

Коментари

  1. 2020.12.07 | 08:39
    Ти ли голтако ще воюваш срещу Русия,Сърбия и Македония?Кой те е нападнал и предизвикал слуга соросоидна?Имаш ли си идея какво става с България при подобен конфликт,или чафка ти е изпила мозъка?На такива като теб трябва да им се смачква главата.НЕ НА ВОЙНАТА!Мирни и толерантни отношения със съседите!
  2. 2020.12.05 | 19:36
    Северна Македония ако ни принуди може да и обявим война, независимо че са член на НАТО, Така ще може всяка съседна държава да вземе част от нея. В същото време трябва да може да имаме оръжие за да воюваме срещу Сърбия и Русия. Защото тези две държави насъскват измислената държава от тях срщу България. Затова за да се предотврати нова световма война заради Северна Македония, трябва в България да има още стотици военни бази на САЩ и НАТО. Така страната ни ще бъде защитена от комунистическите диктатори.
  3. 2020.12.05 | 18:46
    България нищо не обмисля. На нея ѝ се нарежда, какво да направи, а тя изпълнява. Всички данни сочат за подготовката на нов конфликт на границата с РФ. В случая не е важно, че армията ни е слаба, важното е да мрат хора, за да има, какво да се показва по новините. Даже няма да се учудя и за мобилизация на младежите, по идеят на преялите патриоти.
  1. 1

Напиши коментар

Последни видеа